Roston sült pisztráng fokhagymás mandulával és Super Crunch hasábburgonyával - Aviko Food Service
Roston sült pisztráng fokhagymás mandulával és Super Crunch hasábburgonyával - Aviko Food Service
A halat sózzuk, borsozzuk, majd kevés zsiradékon ropogósra sütjük. A vajban megpirítjuk a szeletelt mandulát. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a reszelt fokhagymát. A hasábburgonyát a javaslat szerint elkészítjük. Tálaláskor a halat tányérra helyezzük, tetejére locsoljuk a fokhagymás mandulát és mellé tálaljuk a sült burgonyát.
Elkészítés
A halat sózzuk, borsozzuk, majd kevés zsiradékon ropogósra
sütjük. A vajban megpirítjuk a szeletelt mandulát. Levesszük a
tűzről és hozzáadjuk a reszelt fokhagymát. A hasábburgonyát a
javaslat szerint elkészítjük. Tálaláskor a halat tányérra
helyezzük, tetejére locsoljuk a fokhagymás mandulát és mellé
tálaljuk a sült burgonyát.