Receptek

  • BRUSCHETTA REGGELI

Reggeli bruschetta-módra

Elkészítés

1. Paradicsom - locsoljuk meg a paradicsomot

olívaolajjal és fűszerezzük fekete borssal. Közepesen

meleg sütőben süssük 8-10 percig

(vagy amíg megpuhul). Tartsuk melegen, és

tálalás előtt szórjuk meg bazsalikommal.

2. Gomba - pirítsuk a gombát 2-3 percig vajon,

majd adjuk hozzá a fokhagymát és a metélőhagymát.

Pirítsuk tovább, míg a gomba megpuhul.

Tartsuk melegen.

3. Tojás - olvasszunk vajat egy serpenyőben. Törjük fel és

verjük fel a tojást a tejszínnel. Tegyük a keveréket a

serpenyőbe és süssük alacsony hőfokon, míg összeáll.

Fűszerezzük és adjuk hozzá az aprított metélőhagymát.

4. Süssük az Aviko Röszti háromszögeket a csomagoláson lévő

leírás szerint. Adagonként hármat tálaljunk; mindegyiket

más feltéttel - gomba, sült paradicsom  és rántotta.

Jó étvágyat!