Reggeli bruschetta-módra - Aviko Food Service
Elkészítés
1. Paradicsom - locsoljuk meg a paradicsomot
olívaolajjal és fűszerezzük fekete borssal. Közepesen
meleg sütőben süssük 8-10 percig
(vagy amíg megpuhul). Tartsuk melegen, és
tálalás előtt szórjuk meg bazsalikommal.
2. Gomba - pirítsuk a gombát 2-3 percig vajon,
majd adjuk hozzá a fokhagymát és a metélőhagymát.
Pirítsuk tovább, míg a gomba megpuhul.
Tartsuk melegen.
3. Tojás - olvasszunk vajat egy serpenyőben. Törjük fel és
verjük fel a tojást a tejszínnel. Tegyük a keveréket a
serpenyőbe és süssük alacsony hőfokon, míg összeáll.
Fűszerezzük és adjuk hozzá az aprított metélőhagymát.
4. Süssük az Aviko Röszti háromszögeket a csomagoláson lévő
leírás szerint. Adagonként hármat tálaljunk; mindegyiket
más feltéttel - gomba, sült paradicsom és rántotta.
Jó étvágyat!
Hozzávalók
(10 adag)
30 db
Aviko Röszti háromszög
Paradicsomos feltéthez
• 500g félbevágott koktélparadicsom
• 50ml olívaolaj
• 5g aprított bazsalikom
• fekete bors ízlés szerint
Gombás feltéthez
• 500g szeletelt gomba
• 50g vaj
• 10g zúzott fokhagyma
• 5g aprított metélőhagyma
Tojásos feltéthez
• 20 tojás
• 100ml tejszín
• 50g vaj
• 5g aprított metélőhagyma
Elkészítés
1. Paradicsom - locsoljuk meg a paradicsomot
olívaolajjal és fűszerezzük fekete borssal. Közepesen
meleg sütőben süssük 8-10 percig
(vagy amíg megpuhul). Tartsuk melegen, és
tálalás előtt szórjuk meg bazsalikommal.
2. Gomba - pirítsuk a gombát 2-3 percig vajon,
majd adjuk hozzá a fokhagymát és a metélőhagymát.
Pirítsuk tovább, míg a gomba megpuhul.
Tartsuk melegen.
3. Tojás - olvasszunk vajat egy serpenyőben. Törjük fel és
verjük fel a tojást a tejszínnel. Tegyük a keveréket a
serpenyőbe és süssük alacsony hőfokon, míg összeáll.
Fűszerezzük és adjuk hozzá az aprított metélőhagymát.
4. Süssük az
Aviko Röszti háromszögeket a csomagoláson lévő
leírás szerint. Adagonként hármat tálaljunk; mindegyiket
más feltéttel - gomba, sült paradicsom és rántotta.
Jó étvágyat!