Receptek az Aviko Food Service-től

  • Bruschetta variációk Aviko rösztiből reggelire

Reggeli bruschetta-módra - Aviko Food Service

Reggeli bruschetta-módra - Aviko Food Service Elkészítés 1. Paradicsom - locsoljuk meg a paradicsomot olívaolajjal és fűszerezzük fekete borssal. Közepesen meleg sütőben süssük 8-10 percig (vagy amíg megpuhul). Tartsuk melegen, és tálalás előtt szórjuk meg bazsalikommal. 2. Gomba - pirítsuk a gombát 2-3 percig vajon, majd adjuk hozzá a fokhagymát és a metélőhagymát. Pirítsuk tovább, míg a gomba megpuhul. Tartsuk melegen. 3. Tojás - olvasszunk vajat egy serpenyőben. Törjük fel és verjük fel a tojást a tejszínnel. Tegyük a keveréket a serpenyőbe és süssük alacsony hőfokon, míg összeáll. Fűszerezzük és adjuk hozzá az aprított metélőhagymát. 4. Süssük az Aviko Röszti háromszögeket a csomagoláson lévő leírás szerint. Adagonként hármat tálaljunk; mindegyiket más feltéttel - gomba, sült paradicsom és rántotta. Jó étvágyat!

Elkészítés

1. Paradicsom - locsoljuk meg a paradicsomot

olívaolajjal és fűszerezzük fekete borssal. Közepesen

meleg sütőben süssük 8-10 percig

(vagy amíg megpuhul). Tartsuk melegen, és

tálalás előtt szórjuk meg bazsalikommal.

2. Gomba - pirítsuk a gombát 2-3 percig vajon,

majd adjuk hozzá a fokhagymát és a metélőhagymát.

Pirítsuk tovább, míg a gomba megpuhul.

Tartsuk melegen.

3. Tojás - olvasszunk vajat egy serpenyőben. Törjük fel és

verjük fel a tojást a tejszínnel. Tegyük a keveréket a

serpenyőbe és süssük alacsony hőfokon, míg összeáll.

Fűszerezzük és adjuk hozzá az aprított metélőhagymát.

4. Süssük az Aviko Röszti háromszögeket a csomagoláson lévő

leírás szerint. Adagonként hármat tálaljunk; mindegyiket

más feltéttel - gomba, sült paradicsom  és rántotta.

Jó étvágyat!