Receptek az Aviko Food Service-től

  • Rakott zöldségek Aviko burgonyagerezdekkel és rozmaringgal

Rakott zöldség burgonyagerezdekkel és rozmaringgal - Aviko Food Service

Rakott zöldség burgonyagerezdekkel és rozmaringgal - Aviko Food Service Elkészítés A darabokra vágott cukkinit és paprikát rozmaring és fokhagyma hozzáadásával olajon megpároljuk. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük, majd a párolt zöldséggel és paradicsomgerezdekkel együtt jénai tálba rakjuk át. Ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük, reszelt sajttal megszórjuk és 10 percig 180ºC-on sütjük.

Elkészítés

A darabokra vágott cukkinit és paprikát rozmaring és fokhagyma hozzáadásával olajon megpároljuk. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük, majd a párolt zöldséggel és paradicsomgerezdekkel együtt jénai tálba rakjuk át. Ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük, reszelt sajttal megszórjuk és 10 percig 180ºC-on sütjük.