Aviko növényi trió zöldfűszeres gremolata, mentás mousse és pesto Genovese

Növényi trió zöldfűszeres gremolata, mentás mousse és pesto Genovese

Összetevők

10 adag

Aviko növényi trió zöldfűszeres gremolata, mentás mousse és pesto Genovese

Elkészítési mód

  1. Készítsük el az Aviko növényi alapú rágcsálnivalókat a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. Készítsünk gremolatat: a citrom és a narancs héját meghámozzuk, sót, apróra vágott fokhagymát és finomra vágott petrezselymet adunk hozzá, majd mozsárban összetörjük a hozzávalókat; összekeverjük a citromlével, a narancslével és az olívaolajjal.
  3. Készítsünk mentás mousse-t: pirítsuk meg a lisztet egy serpenyőben, és adjunk hozzá vajat, hogy rouxát kapjunk; adjuk hozzá az apróra vágott mentát és a meleg szója "tejet"; melegítsük, amíg a hozzávalók felforrnak, és turmixoljuk össze őket, hogy sima mousse-t kapjunk.
  4. Készítsünk pestót: a fokhagymát, a fenyőmagot, a bazsalikomot és a parmezán sajtot mozsárban pépesítsük. Ízesítsük sóval és adjunk hozzá olívaolajat.
  5. Helyezzük az Aviko falatkákat fadeszkákra. Tálaljuk különböző szószokkal.