Aviko Növényi alapú csirkehúsízű falatkák salátán, grillezett mogyoróhagymával és francia dijoni-chilis öntettel

Növényi alapú csirkehúsízű falatkák salátán, grillezett mogyoróhagymával és francia dijoni-chilis öntettel

Összetevők

10 adag

  • Aviko csirkehúsízű falatkák - 90 db (kb. 1,08 kg)
  • 1 nagy fej saláta
  • 500 g mogyoróhagyma
  • 1 cayenne bors
  • 100 ml olívaolaj
  • 10 g só
  • 50 g dijoni mustár
  • 50 ml méz
  • 10 g bors
Aviko Növényi alapú csirkehúsízű falatkák salátán, grillezett mogyoróhagymával és francia dijoni-chilis öntettel

Elkészítési mód

  1. Készítsük el a csirkehúsízű falatkákat a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. Mossuk meg és szárítsuk meg a salátát, válasszuk szét a leveleket.
  3. Vágjuk a mogyoróhagymát négyfelé, locsoljuk meg olívaolajjal, szórjunk rá egy kis sót, és grillezzük meg.
  4. Keverjük össze a mustárt a mézzel, sóval, borssal és vékonyra vágott cayenne borssal. Adjunk az öntethez egy kevés olívaolajat.
  5. Tegyük a salátaleveleket tányérokra, locsoljuk meg őket az öntettel, tegyük rá a grillezett mogyoróhagymát és a csirkehúsízű falatkákat.