Receptek

  • Mexikói héjas egész burgonya csirkével és avokádósalátával

Mexikói héjas egész burgonya csirkével és avokádósalátával

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 180 ºC-ra. Tegyük egy nagy tálba a csirkét, a paprikákat és a hagymát. Adjuk hozzá az olajat és a fajita fűszerkeveréket, és keverjük jól össze. Helyezzük egy sütőtepsibe és süssük 20-25 percig, vagy amíg a csirke teljesen átsült. A csomagoláson leírtak szerint készítsük el az Aviko Héjas egész burgonyákat. Vágjuk félbe a burgonyákat és halmozzunk a tetejére egy adag tölteléket. Melegen tálaljuk.

Elkészítési tipp

A csirkehús helyett készíthetjük marhahús-csíkokkal is. Miért is ne próbálnánk ki például egy mexikói ragus feltéttel? Adjunk a csirkéhez és a paprikákhoz konzerv paradicsomot és feketebabot.