Melegszendvics rántott hússal - Aviko Food Service
Melegszendvics rántott hússal - Aviko Food Service
Elkészítés
Sertéskarajt kb. 0,5 cm-es vastagságra kiklopfolunk, felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk. A szétzúzott fokhagymából, majonézből és ketchupból öntetet készítünk. Forró olajban szép aranybarnára sütjük. A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon készre sütjük. Meleg burgonyalepényre salátát, paradicsomkarikát, forró húst halmozunk, az egészet öntettel leöntjük és egy másik meleg burgonyalepénnyel letakarjuk.
Hozzávalók
- Burgonyalepény
20 db
- olaj 0,08 kg
- paradicsom 0,3 kg
- saláta 1/2 kg
- fokhagyma 0,02 kg
- majonéz 0,13 kg
- ketchup 0,1 kg
- kicsontozott sértés rövidkaraj 0,8 kg
- zsemlemorzsa 0,15 kg
- tojás 3 db
- só, bors, édes paprika ízlés szerint
Elkészítés
Sertéskarajt kb. 0,5 cm-es vastagságra kiklopfolunk, felvert
tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk. A szétzúzott
fokhagymából, majonézből és ketchupból öntetet készítünk. Forró
olajban szép aranybarnára sütjük. A burgonyalepényt
a csomagoláson jelzett módon készre sütjük. Meleg burgonyalepényre
salátát, paradicsomkarikát, forró húst halmozunk, az egészet
öntettel leöntjük és egy másik meleg burgonyalepénnyel
letakarjuk.