Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko burgonyalepény melegszendvics rántott hússal

Melegszendvics rántott hússal - Aviko Food Service

Melegszendvics rántott hússal - Aviko Food Service Elkészítés Sertéskarajt kb. 0,5 cm-es vastagságra kiklopfolunk, felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk. A szétzúzott fokhagymából, majonézből és ketchupból öntetet készítünk. Forró olajban szép aranybarnára sütjük. A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon készre sütjük. Meleg burgonyalepényre salátát, paradicsomkarikát, forró húst halmozunk, az egészet öntettel leöntjük és egy másik meleg burgonyalepénnyel letakarjuk.

Elkészítés

Sertéskarajt kb. 0,5 cm-es vastagságra kiklopfolunk, felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk.  A szétzúzott fokhagymából, majonézből és ketchupból öntetet készítünk. Forró olajban szép aranybarnára sütjük. A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon készre sütjük. Meleg burgonyalepényre salátát, paradicsomkarikát, forró húst halmozunk, az egészet öntettel leöntjük és egy másik meleg burgonyalepénnyel letakarjuk.