Melegszendvics gyrossal - Aviko Food Service
Melegszendvics gyrossal - Aviko Food Service
Roston megsütjük a húst. A szétzúzott fokhagymából, majonézből és ketchupból öntetet készítünk. A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A meleg burgonyalepényre salátát, paradicsomkarikát, gyrost halmazunk, az egészet az elkészített öntettel leöntjük és egy másik meleg burgonyalepénnyel letakarjuk.
Hozzávalók
- Burgonyalepény
20 db
- gyros hús 0,5 kg
- paradicsom 0,3 kg
- saláta 1/2 kg
- fokhagyma 0,02
- majonéz 0,13 kg
- ketchup 0,1 kg
- só, bors, édes paprika ízlés szerint
Elkészítés
Roston megsütjük a húst. A szétzúzott fokhagymából, majonézből
és ketchupból öntetet készítünk. A burgonyalepényt
a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A meleg burgonyalepényre
salátát, paradicsomkarikát, gyrost halmazunk, az egészet az
elkészített öntettel leöntjük és egy másik meleg burgonyalepénnyel
letakarjuk.