Receptek az Aviko Food Service-től

  • Tonhal steak Aviko olaszos gratinnel (gratin paradicsommal, mozzarella sajttal és bazsalikommal gazdagítva)

Krémes gratin paradicsommal, mozzarella sajttal és tonhallal - Aviko Food Service

Krémes gratin paradicsommal, mozzarella sajttal és tonhallal - Aviko Food Service Elkészítés Az Aviko gratint egy kicsit fel kell engedni és vízszintesen felére vágni, majd az így kapott felek közé vékony tonhal szeleteket teszünk. Az így előkészített gratint sütőbe tesszük. Közben elkészítjük a fehérbor alapú, tejföllel és kapribogyóval ízesített szószt. Az egészet lassú lángon főzzük (szükség esetén rántással sűrítjük). Sóval és borssal ízesítjük. Zöldséggel vagy salátával tálaljuk.

Elkészítés

Az Aviko gratint egy kicsit fel kell engedni és vízszintesen felére vágni, majd az így kapott felek közé vékony tonhal szeleteket teszünk. Az így előkészített gratint sütőbe tesszük. Közben elkészítjük a fehérbor alapú, tejföllel és kapribogyóval ízesített szószt.  Az egészet lassú lángon főzzük (szükség esetén rántással sűrítjük). Sóval és borssal ízesítjük. Zöldséggel vagy salátával tálaljuk.