Receptek

  • Jalapeno paprikás krémsajtgolyók pitában

Jalapeno paprikás krémsajtgolyók pitában

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra. A csicseriborsót mossuk át hideg vízben, majd hagyjuk megszáradni. A tahinit, összenyomott fokhagymát, paprikát, őrölt köményt, sót, citromlevet, és az olívaolajat keverjük simára egy edényben. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Szórjuk bele a csicseriborsót, és lazán keverjük át. Egy másik tálban keverjük össze a joghurtot az aprított mentával, majd ízesítsük borssal. Készítsük el a Jalapeno paprikás krémsajtgolyókat a csomagoláson leírtak szerint. A pitákat melegítsük meg sütőben, utána vágjuk őket félbe, majd a belsejüket kenjük meg a masszával, és töltsük meg apróra vágott salátával, paradicsommal, hagymával és a Jalapeno paprikás krémsajtgolyókkal.