Receptek az Aviko Food Service-től

  • Töltött Aviko héjas egész burgonya sárgabarackos marokkói báránnyal

Héjas egész burgonya lencsével, fetával, céklával és rukkolával - Aviko Food Service

Héjas egész burgonya lencsével, fetával, céklával és rukkolával - Aviko Food Service Elkészítés A csomagoláson leírtak szerint készítsük el az Aviko Héjas egész burgonyákat. Tegyük egy tálba a lencsét, a rukkolát és a céklát. Locsoljuk meg a balzsamecettel és az olajjal, és jól forgassuk össze. Tálaljuk a lencsés keveréket a félbevágott héjas burgonyákra halmozva, a tetejére pedig morzsoljunk feta sajtot. Tipp A hideg téli időszakban tálaljuk a lencsét és a céklát forrón, hogy még jobban felmelegítsen. Ha krémesebb változatot szeretnénk, a feta helyett használjunk kecskesajtot.

Elkészítés

A csomagoláson leírtak szerint készítsük el az Aviko Héjas egész burgonyákat. Tegyük egy tálba a lencsét, a rukkolát és a céklát. Locsoljuk meg a balzsamecettel és az olajjal, és jól forgassuk össze. Tálaljuk a lencsés keveréket a félbevágott héjas burgonyákra halmozva, a tetejére pedig morzsoljunk feta sajtot.

Tipp

A hideg téli időszakban tálaljuk a lencsét és a céklát forrón, hogy még jobban felmelegítsen. Ha krémesebb változatot szeretnénk, a feta helyett használjunk kecskesajtot.