Gyerekmenü kukoricaburgerrel, koktélparadicsommal, retekkel, cukkinivel, pestóval és ropogós hasábburgonyával - Aviko Food Service
Gyerekmenü kukoricaburgerrel, koktélparadicsommal, retekkel, cukkinivel, pestóval és ropogós hasábburgonyával - Aviko Food Service
Elkészítés
Készítsük el a fűszeres kukoricaburgert és a választott hasábburgonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint. Vágjuk a cukkinit vékony szeletekre, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük serpenyőben, vagy grill lapon. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat és mossuk meg a retket. Tegyük a zöldborsót egy csészébe, adjunk hozzá pestót, olívaolajat, citromhéjat, sót, borsot és keverjük össze, amíg egyenletes állagú lesz. Tekerjük fel a cukkini csíkokat és tegyünk a közepébe egy adagot a "zöld masszából" :). Helyezzünk egy burgert a tányérra és tegyünk mellé néhány koktélparadicsomot, retket és két cukkini tekercset. Külön színes papírpohárban tálaljunk hozzá egy adag hasábburgonyát.
Elkészítési tipp
Cukkini helyett használhatunk uborkát is.
Elkészítés
Készítsük el a fűszeres kukoricaburgert és a választott
hasábburgonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint. Vágjuk a
cukkinit vékony szeletekre, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk,
borsozzuk, majd grillezzük serpenyőben, vagy grill lapon. Vágjuk
félbe a koktélparadicsomokat és mossuk meg a retket. Tegyük a
zöldborsót egy csészébe, adjunk hozzá pestót, olívaolajat,
citromhéjat, sót, borsot és keverjük össze, amíg egyenletes állagú
lesz. Tekerjük fel a cukkini csíkokat és tegyünk a közepébe egy
adagot a "zöld masszából" :). Helyezzünk egy burgert a tányérra és
tegyünk mellé néhány koktélparadicsomot, retket és két cukkini
tekercset. Külön színes papírpohárban tálaljunk hozzá egy adag
hasábburgonyát.
Elkészítési tipp
Cukkini helyett használhatunk uborkát is.