Receptek

  • Gyerekmenü kukoricaburgerrel, koktélparadicsommal, retekkel, cukkinivel, pestóval és ropogós hasábburgonyával

Gyerekmenü kukoricaburgerrel, koktélparadicsommal, retekkel, cukkinivel, pestóval és ropogós hasábburgonyával

Elkészítés

Készítsük el a fűszeres kukoricaburgert és a választott hasábburgonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint. Vágjuk a cukkinit vékony szeletekre, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük serpenyőben, vagy grill lapon. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat és mossuk meg a retket. Tegyük a zöldborsót egy csészébe, adjunk hozzá pestót, olívaolajat, citromhéjat, sót, borsot és keverjük össze, amíg egyenletes állagú lesz. Tekerjük fel a cukkini csíkokat és tegyünk a közepébe egy adagot a "zöld masszából" :). Helyezzünk egy burgert a tányérra és tegyünk mellé néhány koktélparadicsomot, retket és két cukkini tekercset. Külön színes papírpohárban tálaljunk hozzá egy adag hasábburgonyát.

Elkészítési tipp

Cukkini helyett használhatunk uborkát is.