Receptek az Aviko Food Service-től

  • Grillezett sertés oldalas majonézes káposztával és Aviko fokhagymás zöldfűszeres burgonyagerezdekkel

Grillezett sertés oldalas majonézes káposztával és fokhagymás-zöldfűszeres burgonyagerezdekkel - Aviko Food Service

Grillezett sertés oldalas majonézes káposztával és fokhagymás-zöldfűszeres burgonyagerezdekkel - Aviko Food Service Az oldalast a fűszerekkel lábasba tesszük és puhára pároljuk. A grill szószhoz a hús főzőlevét beforraljuk és beletesszük az összetevőket. Erős lángon sűrűre, sziruposra főzzük. Ha szükséges, mixerrel pürésítjük. A káposztát vékony szeletekre vágjuk, a répát lereszeljük. Elkeverjük a majonézzel és a fűszerekkel. Az oldalast grill-lapra helyezzük és a mártással kenegetve ropogósra sütjük. A kisütött burgonyagerezdeket tányérra rendezzük. Az oldalast csonttal felfelé mellé tálaljuk. Kis tálba helyezett káposztasalátával kínáljuk.

Elkészítés

Az oldalast a fűszerekkel lábasba tesszük és puhára pároljuk. A grill szószhoz a hús főzőlevét beforraljuk és beletesszük az összetevőket. Erős lángon sűrűre, sziruposra főzzük. Ha szükséges, mixerrel pürésítjük. A káposztát vékony szeletekre vágjuk, a répát lereszeljük.
Elkeverjük a majonézzel és a fűszerekkel. Az oldalast grill-lapra helyezzük és a mártással kenegetve ropogósra sütjük. A kisütött burgonyagerezdeket tányérra rendezzük. Az oldalast csonttal felfelé mellé tálaljuk. Kis tálba helyezett káposztasalátával kínáljuk.