Receptek az Aviko Food Service-től

  • Francia borjúragu Aviko röszti falatkákkal

Francia borjúragu mini rösztivel - Aviko Food Service

Francia borjúragu mini rösztivel - Aviko Food Service A forró zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott borjúcombot. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymát, kakukkfüvet adunk hozzá és majdnem puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, padlizsánt és felöntjük fehérborral. Beforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk. A kisütött rösztiket a tányér közepére helyezzük. Körbeöntjük a raguval. Friss kakukkfű ággal díszítjük.

Elkészítés

A forró zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott borjúcombot. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymát, kakukkfüvet adunk hozzá és majdnem puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, padlizsánt és felöntjük fehérborral. Beforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk. A kisütött rösztiket
a tányér közepére helyezzük. Körbeöntjük a raguval. Friss kakukkfű ággal díszítjük.