Francia borjúragu mini rösztivel - Aviko Food Service
Francia borjúragu mini rösztivel - Aviko Food Service
A forró zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott borjúcombot. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymát, kakukkfüvet adunk hozzá és majdnem puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, padlizsánt és felöntjük fehérborral. Beforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk. A kisütött rösztiket
a tányér közepére helyezzük. Körbeöntjük a raguval. Friss kakukkfű ággal díszítjük.
Hozzávalók
- Borjúcomb kg 0,4
- Cukkini kg 0,05
- Padlizsán kg 0,05
- Sárgarépa kg 0,05
- Só, bors, kakukkfű, fokhagyma,
- étolaj ízlés szerint
- Száraz fehérbor liter 0,05
- Tejszín liter 0,1
- Mini
röszti kg 0,8
Elkészítés
A forró zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott borjúcombot.
Sózzuk, borsozzuk, fokhagymát, kakukkfüvet adunk hozzá és majdnem
puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, padlizsánt
és felöntjük fehérborral. Beforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk. A
kisütött rösztiket
a tányér közepére helyezzük. Körbeöntjük a raguval. Friss
kakukkfű ággal díszítjük.