Receptek

  • Erdei gombás vadragu házias burgonyagratinnel

Erdei gombás vadragu házias burgonyagratinnel

Elkészítés

A hagymát kevés zsiradékon megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagymát. Rátesszük a kockázott húst és addig pirítjuk, amíg kifehéredik. Hozzáadjuk a fűszereket és szakaszosan félpuhára pároljuk. Sózzuk és fűszerpaprikát adunk hozzá. Mikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a vörösbort és többször felengedve puhára pároljuk. Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott vargánya gombát és együtt készre főzzük. A házias burgonyagratint sütőben a javaslat szerint elkészítjük. A vadragut tányérra rendezzük és mellé tálaljuk a burgonyagratint. Díszíthetjük párolt körtébe tálalt áfonyával.