Édesburgonya nachos - Aviko Food Service
Édesburgonya nachos - Aviko Food Service
Elkészítés
1. Süssük meg az Aviko Édesburgonya hasábokat a csomagoláson található leírás szerint, majd helyezzük egy tányérra.
2. Tegyük rá a chillis marharagut, és adjuk hozzá a guacamole-t, tejfölt és salsa szószt.
3. Aprítsuk fel a metélőhagymát, és vékonyan szeleteljük fel a chilli paprikát, majd szórjuk a tetejére.
4. Fejezzük be a lime gerezddel és tálaljuk.
Jó étvágyat!
Hozzávalók
10 adag
• 1kg Aviko
Édesburgonya hasáb
• 500g chillis marharagu
• 190g guacamole
• 125g tejföl
• 190g salsa szósz
• 15g metélőhagyma
• 15g piros chilli paprika
• 10 gerezd lime
Elkészítés
1. Süssük meg az Aviko Édesburgonya hasábokat a csomagoláson
található leírás szerint, majd helyezzük egy tányérra.
2. Tegyük rá a chillis marharagut, és adjuk hozzá a guacamole-t,
tejfölt és salsa szószt.
3. Aprítsuk fel a metélőhagymát, és vékonyan szeleteljük fel a
chilli paprikát, majd szórjuk a tetejére.
4. Fejezzük be a lime gerezddel és tálaljuk.
Jó étvágyat!