Édes churros ebéd - Aviko Food Service
Édes churros ebéd - Aviko Food Service
Elkészítés
A Churros tökéletesen kiegészítheti a megszokott ebédmenüt. Tálaljuk ezt a hagyományos hasábburgonya helyett burger és üdítő mellé. Olvasszuk fel a csokoládét egy serpenyőben (gőz felett). Adjuk hozzá a vajat, tejszínt és balzsamecetet, ezeket finoman keverjük el benne. Melegítsük fel a karamellizált tejkrémet (tegyük a konzervet közvetlenül forró vízbe, amíg a massza folyékonnyá válik). A csomagolásnak megfelelően készítsük el a churrost. Itassuk le egy papírtörlővel. Rendezzük el a churrost adagonként a tányérokra és szórjuk meg porcukorral. A két öntetet tálaljuk mellé kis tálkákban.
Elkészítési tipp
A dulce de leche (karamellizált tejkrém) helyett használhatunk karamellöntetet vagy kaymakot is.
Hozzávalók
- 1 kg
Aviko Churros (5-6 darab / adag)
- porcukor
- 1 konzerv dulce de leche (karamellizált tejkrém)
- 1/2 tábla jó minőségű étcsokoládé
- 150 g vaj
- 150 ml tejszín
- 30 ml balzsamecet
Elkészítés
A
Churros tökéletesen kiegészítheti a megszokott ebédmenüt.
Tálaljuk ezt a hagyományos hasábburgonya helyett burger és üdítő
mellé. Olvasszuk fel a csokoládét egy serpenyőben (gőz felett).
Adjuk hozzá a vajat, tejszínt és balzsamecetet, ezeket finoman
keverjük el benne. Melegítsük fel a karamellizált tejkrémet (tegyük
a konzervet közvetlenül forró vízbe, amíg a massza folyékonnyá
válik). A csomagolásnak megfelelően készítsük el a churrost.
Itassuk le egy papírtörlővel. Rendezzük el a churrost adagonként a
tányérokra és szórjuk meg porcukorral. A két öntetet tálaljuk mellé
kis tálkákban.
Elkészítési tipp
A dulce de leche (karamellizált tejkrém) helyett
használhatunk karamellöntetet vagy kaymakot is.