Ecetes-hagymásparadicsomos pácban tálalt chili cheddar falatok - Aviko Food Service
Ecetes-hagymásparadicsomos pácban tálalt chili cheddar falatok - Aviko Food Service
A chili cheddar falatokat előírás szerint kisütjük. A paradicsomot meghámozzuk és apró kockára vágjuk. A lilahagymát finomra vágjuk, sózzuk és cukrozzuk. Mikor kevés levet engedett, hozzáadjuk a paradicsomot és a petrezselymet. Felengedjük kevés vízzel, olívaolajat
adunk hozzá és belerakjuk a kisütött sajtfalatokat. Kb. 1 órát állni hagyjuk, majd kis tálkában kínáljuk. Ügyeljünk, hogy kellően elkeveredjen a paradicsomos pác a sajttal. Tetejét díszíthetjük
hagymacsírával vagy chili szállal.
Hozzávalók
-
Chili cheddar sajtfalatok db 12
- Paradicsom kg 0,12
- Lilahagyma kg 0,05
- Petrezselyem csomag 0,5
- Só, bors, kristálycukor, borecet ízlés szerint
- Olívaolaj 40 ml
Elkészítés
A
chili cheddar falatokat előírás szerint kisütjük. A
paradicsomot meghámozzuk és apró kockára vágjuk. A lilahagymát
finomra vágjuk, sózzuk és cukrozzuk. Mikor kevés levet engedett,
hozzáadjuk a paradicsomot és a petrezselymet. Felengedjük kevés
vízzel, olívaolajat
adunk hozzá és belerakjuk a kisütött sajtfalatokat. Kb. 1 órát
állni hagyjuk, majd kis tálkában kínáljuk. Ügyeljünk, hogy kellően
elkeveredjen a paradicsomos pác a sajttal. Tetejét
díszíthetjük
hagymacsírával vagy chili szállal.