Receptek

  • Half Potato Skins With Spinach Chickpea Fillin

Csicseriborsós, spenótos curry burgonyahajóban

Elkészítés

1. Egy közepes serpenyőben hevítsünk olajat, adjuk hozzá a vöröshagymát és süssük, míg puha és aranyszínű lesz. Adjuk hozzá a gyömbért, fokhagymát és a curry pasztát, és pirítsuk kb. 1 percig. Adjuk hozzá az alaplevet, a csicseriborsót és fűszerezzük meg. Hevítsük forrásig, majd főzzük fedő nélkül 15 percig, vagy amíg besűrűsödik.

2. Adjuk hozzá a spenótot és keverjük jól el, míg megfonnyad. Adjuk hozzá a mangó csatnit, a citromlevet és fűszerezzük ízlés szerint.

3. A csomagoláson található leírás alapján süssük meg a burgonyát. Személyenként 3 darabbal számolva kanalazzuk a keveréket a héjas felezett burgonyahajókba, végül szórjuk meg a sült hagymával és friss korianderrel.