Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko röszti háromszögek pestos avokádós paradicsomsalátával

Crostini Pestoval, vadnövényekkel, salátával, paradicsommal és avokádóval - Aviko Food Service

Crostini Pestoval, vadnövényekkel, salátával, paradicsommal és avokádóval - Aviko Food Service Elkészítés A Rösti háromszögeket a vadgyógynövényekből készült pestóval kenjük be és süssük át sütőben 20 percig, 200 ° C hőmérsékleten. A paradicsomot, hagymát és avokádót vágjuk apró kockákra, keverjük össze a többi hozzávalóval, fűszerezzük, és tegyük félre mindaddig, míg "összekeverednek az ízek". Tálalási mód: Tálaljuk a megmelegített Rösti háromszögeket hideg saláta feltéttel, paradicsommal és avokádóval.

Elkészítés

A Rösti háromszögeket a vadgyógynövényekből készült pestóval kenjük be és süssük át sütőben 20 percig, 200 ° C hőmérsékleten. A paradicsomot, hagymát és avokádót vágjuk apró kockákra, keverjük össze a többi hozzávalóval, fűszerezzük, és tegyük félre mindaddig, míg "összekeverednek az ízek".

Tálalási mód:
Tálaljuk a megmelegített Rösti háromszögeket hideg saláta feltéttel, paradicsommal és avokádóval.