Crostini Pestoval, vadnövényekkel, salátával, paradicsommal és avokádóval - Aviko Food Service
Crostini Pestoval, vadnövényekkel, salátával, paradicsommal és avokádóval - Aviko Food Service
Elkészítés
A Rösti háromszögeket a vadgyógynövényekből készült pestóval kenjük be és süssük át sütőben 20 percig, 200 ° C hőmérsékleten. A paradicsomot, hagymát és avokádót vágjuk apró kockákra, keverjük össze a többi hozzávalóval, fűszerezzük, és tegyük félre mindaddig, míg "összekeverednek az ízek".
Tálalási mód:
Tálaljuk a megmelegített Rösti háromszögeket hideg saláta feltéttel, paradicsommal és avokádóval.
Hozzávalók
-
Rösti háromszögek 10
- Pesto vadgyógynövényekből 100g
- paradicsom (pl. ökörszív paradicsom) 350g
- hagyma 200g
- friss avokádó 120g
- vizitorma 25g
- pisztácia 30g
- olívaolaj 50ml
Elkészítés
A
Rösti háromszögeket a vadgyógynövényekből készült pestóval
kenjük be és süssük át sütőben 20 percig, 200 ° C hőmérsékleten. A
paradicsomot, hagymát és avokádót vágjuk apró kockákra, keverjük
össze a többi hozzávalóval, fűszerezzük, és tegyük félre mindaddig,
míg "összekeverednek az ízek".
Tálalási mód:
Tálaljuk a megmelegített Rösti háromszögeket hideg saláta
feltéttel, paradicsommal és avokádóval.