Receptek az Aviko Food Service-től

  • Tojásos reggeli burrito chorizoval, sült babbal és Aviko röszti tallérral

Chorizo-s reggeli burrito - Aviko Food Service

Chorizo-s reggeli burrito - Aviko Food Service Elkészítés 1. Süssük az Aviko Röszti tallérokat aranybarnára és csepegtessük le a felesleges olajat. 2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben és hirtelen süssük ki a chorizót. 3. Egy tálban fűszerezzük és verjük fel a tojást a sűrű tejszínnel. 4. Tegyük a tojásos keveréket a serpenyőbe és készítsünk rántottát, figyelve arra, hogy ne süssük túl. Szórjuk rá az aprított petrezselymet. 5. Melegítsük meg a tortilla lapokat serpenyőben, hogy kezelhetőbbé váljon. 6. Helyezzük az Aviko Röszti tallérokat a tortilla közepére, halmozzuk rá a tojásrántottát, sajtot és a forró sült babot. Hajtsuk össze a burritót és tekerjük vagy alufóliába, vagy sütőpapírba. Jó étvágyat!

Elkészítés

1. Süssük az Aviko Röszti tallérokat aranybarnára

és csepegtessük le a felesleges olajat.

2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben és hirtelen süssük ki a chorizót.

3. Egy tálban fűszerezzük és verjük fel a tojást a

sűrű tejszínnel.

4. Tegyük a tojásos keveréket a serpenyőbe és készítsünk

rántottát, figyelve arra, hogy ne süssük túl.

Szórjuk rá az aprított petrezselymet.

5. Melegítsük meg a tortilla lapokat serpenyőben, hogy

kezelhetőbbé váljon.

6. Helyezzük az Aviko Röszti tallérokat a

tortilla közepére, halmozzuk rá a

tojásrántottát, sajtot és a forró sült babot.

Hajtsuk össze a burritót és tekerjük vagy alufóliába, vagy

sütőpapírba.

Jó étvágyat!