Chorizo-s reggeli burrito - Aviko Food Service
Elkészítés
1. Süssük az Aviko Röszti tallérokat aranybarnára
és csepegtessük le a felesleges olajat.
2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben és hirtelen süssük ki a chorizót.
3. Egy tálban fűszerezzük és verjük fel a tojást a
sűrű tejszínnel.
4. Tegyük a tojásos keveréket a serpenyőbe és készítsünk
rántottát, figyelve arra, hogy ne süssük túl.
Szórjuk rá az aprított petrezselymet.
5. Melegítsük meg a tortilla lapokat serpenyőben, hogy
kezelhetőbbé váljon.
6. Helyezzük az Aviko Röszti tallérokat a
tortilla közepére, halmozzuk rá a
tojásrántottát, sajtot és a forró sült babot.
Hajtsuk össze a burritót és tekerjük vagy alufóliába, vagy
sütőpapírba.
Jó étvágyat!
Elkészítés
1. Süssük az
Aviko Röszti tallérokat aranybarnára
és csepegtessük le a felesleges olajat.
2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben és hirtelen süssük ki a
chorizót.
3. Egy tálban fűszerezzük és verjük fel a tojást a
sűrű tejszínnel.
4. Tegyük a tojásos keveréket a serpenyőbe és készítsünk
rántottát, figyelve arra, hogy ne süssük túl.
Szórjuk rá az aprított petrezselymet.
5. Melegítsük meg a tortilla lapokat serpenyőben, hogy
kezelhetőbbé váljon.
6. Helyezzük az Aviko Röszti tallérokat a
tortilla közepére, halmozzuk rá a
tojásrántottát, sajtot és a forró sült babot.
Hajtsuk össze a burritót és tekerjük vagy alufóliába, vagy
sütőpapírba.
Jó étvágyat!