Chimichurri steak édesburgonya gratin-el - Aviko Food Service
Elkészítés
1. Egy éjszakára pácoljuk be a steak-et egy kis chimichurri szósszal.
2 Süssük meg az Aviko Édesburgonya Gratin-t a csomagoláson található leírás szerint.
3. Magas hőmérsékleten melegítsünk elő egy öntöttvas serpenyőt, 5 percig.
4. Olajozzuk be a steak-et, és fűszerezzük sóval és borssal.
5. A vendég igényének megfelelően süssük a steak-et, félidőben fordítsuk meg.
6. Tegyük a vajat a serpenyőbe, és kanalazzuk rá a steak-re.
7. Tegyük félre, és pihentessük pár percig.
8. A vinaigrette mártással öntsük le a salátát.
9. Tálaláshoz, helyezzünk gratin-t, salátát és steak-et a tányérra, majd kanalazzunk a steak-re és gratin-re, a chimichurri szószból.
Jó étvágyat!
Elkészítés
1. Egy éjszakára pácoljuk be a steak-et egy kis chimichurri
szósszal.
2 Süssük meg az Aviko Édesburgonya Gratin-t a csomagoláson
található leírás szerint.
3. Magas hőmérsékleten melegítsünk elő egy öntöttvas serpenyőt,
5 percig.
4. Olajozzuk be a steak-et, és fűszerezzük sóval és borssal.
5. A vendég igényének megfelelően süssük a steak-et, félidőben
fordítsuk meg.
6. Tegyük a vajat a serpenyőbe, és kanalazzuk rá a steak-re.
7. Tegyük félre, és pihentessük pár percig.
8. A vinaigrette mártással öntsük le a salátát.
9. Tálaláshoz, helyezzünk gratin-t, salátát és steak-et a
tányérra, majd kanalazzunk a steak-re és gratin-re, a chimichurri
szószból.
Jó étvágyat!