Receptek az Aviko Food Service-től

  • Chimichurri steak Aviko édesburgonya gratinnel

Chimichurri steak édesburgonya gratin-el - Aviko Food Service

Chimichurri steak édesburgonya gratin-el - Aviko Food Service Elkészítés 1. Egy éjszakára pácoljuk be a steak-et egy kis chimichurri szósszal. 2 Süssük meg az Aviko Édesburgonya Gratin-t a csomagoláson található leírás szerint. 3. Magas hőmérsékleten melegítsünk elő egy öntöttvas serpenyőt, 5 percig. 4. Olajozzuk be a steak-et, és fűszerezzük sóval és borssal. 5. A vendég igényének megfelelően süssük a steak-et, félidőben fordítsuk meg. 6. Tegyük a vajat a serpenyőbe, és kanalazzuk rá a steak-re. 7. Tegyük félre, és pihentessük pár percig. 8. A vinaigrette mártással öntsük le a salátát. 9. Tálaláshoz, helyezzünk gratin-t, salátát és steak-et a tányérra, majd kanalazzunk a steak-re és gratin-re, a chimichurri szószból. Jó étvágyat!

Elkészítés

1. Egy éjszakára pácoljuk be a steak-et egy kis chimichurri szósszal.

2 Süssük meg az Aviko Édesburgonya Gratin-t a csomagoláson található leírás szerint.

3. Magas hőmérsékleten melegítsünk elő egy öntöttvas serpenyőt, 5 percig.

4. Olajozzuk be a steak-et, és fűszerezzük sóval és borssal.

5. A vendég igényének megfelelően süssük a steak-et, félidőben fordítsuk meg.

6. Tegyük a vajat a serpenyőbe, és kanalazzuk rá a steak-re.

7. Tegyük félre, és pihentessük pár percig.

8. A vinaigrette mártással öntsük le a salátát.

9. Tálaláshoz, helyezzünk gratin-t, salátát és steak-et a tányérra, majd kanalazzunk a steak-re és gratin-re, a chimichurri szószból.

Jó étvágyat!