Receptek az Aviko Food Service-től

  • Cézár saláta csirkével és Aviko röszti falatkákkal

Caesar Salad - Aviko Food Service

Caesar Salad - Aviko Food Service Elkészítés A Rösti falatkákat olajsütőben sütjük 3 - 5 percig 175 ° C hőmérsékleten, vagy sütőben 15 - 20 percig 220 ° C hőmérsékleten. A fűszerezett csirkemellet megsütjük a repceolajos serpenyőben. Ezután hagyjuk kihűlni, majd vágjuk vékony szeletekre. Dressing Egy magas edénybe keverjük össze a hozzávalókat, majd turmixoljuk össze. A dressing-et sóval, borssal és citromlével ízesítjük. A Római salátát vágjuk darabokra, harapnivaló méretekben. Helyezzük át egy saláta tálra, az apró kockákra vágott paprikával együtt. Tálalási mód A salátát díszítsük dressinggel és pirított Rösti falatkákkal együtt tálaljuk, megfelelő tányérkában.

Elkészítés

A Rösti falatkákat olajsütőben sütjük 3 - 5 percig 175 ° C hőmérsékleten, vagy sütőben 15 - 20 percig 220 ° C hőmérsékleten. A fűszerezett csirkemellet megsütjük a repceolajos serpenyőben. Ezután hagyjuk kihűlni, majd vágjuk vékony szeletekre.

Dressing
Egy magas edénybe keverjük össze a hozzávalókat, majd turmixoljuk össze. A  dressing-et sóval, borssal és citromlével ízesítjük.

A Római salátát vágjuk darabokra, harapnivaló méretekben. Helyezzük át egy saláta tálra, az apró kockákra vágott paprikával együtt.

Tálalási mód
A salátát díszítsük dressinggel és pirított Rösti falatkákkal együtt tálaljuk, megfelelő tányérkában.