Burgonyalepényes szendvics lazaccal és mozzarella sajttal - Aviko Food Service
Burgonyalepényes szendvics lazaccal és mozzarella sajttal - Aviko Food Service
Elkészítés
A cukkinit kb. 2 mm-es szeletekre vágjuk és grillezzük. A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon megsütjük. A fokhagymás tejszínt addig főzzük, amíg sűrű szószt nem kapunk, hozzáadunk friss bazsalikomot, sót és borsot ízlés szerint. A tortát az alábbi sorrendben állítjuk össze: burgonyalepény, cukkini, lazac, mozzarella sajt, burgonyalepény, cukkini, lazac, mozzarella sajt, burgonyalepény. Az így elkészített "szendvicstortát" 170˚C-ra előmelegített sütőben, 12 percig sütjük. Szósszal leöntve melegen tálaljuk.
Hozzávalók
- Burgonyalepény
30 db
- hidegen füstölt lazac 0,3 kg
- mozzarella sajt 0,3 kg
- cukkini 0,3 kg
- bazsalikom 1 csokor
- fokhagyma 0,03 kg
- 36%-os tejszín 0,05 l
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
A cukkinit kb. 2 mm-es szeletekre vágjuk és grillezzük. A burgonyalepényt
a csomagoláson jelzett módon megsütjük. A fokhagymás tejszínt
addig főzzük, amíg sűrű szószt nem kapunk, hozzáadunk friss
bazsalikomot, sót és borsot ízlés szerint. A tortát az alábbi
sorrendben állítjuk össze: burgonyalepény, cukkini, lazac,
mozzarella sajt, burgonyalepény, cukkini, lazac, mozzarella sajt,
burgonyalepény. Az így elkészített "szendvicstortát" 170˚C-ra
előmelegített sütőben, 12 percig sütjük. Szósszal leöntve melegen
tálaljuk.