Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko negyedelt héjas burgonyahajók brokkolival, avokádókrémmel és cheddar sajttal

Burgonyahajó negyedelt héjas burgonyából, avokádó töltelékkel - Aviko Food Service

Burgonyahajó negyedelt héjas burgonyából, avokádó töltelékkel - Aviko Food Service Elkészítés Konyhai robotgép kis táljába tegyük össze az újhagyma fehér szárát, avokádót, tejfölt, zöldcitromlevet, koriandert, fokhagymát és a sót, és dolgozzuk el magas fordulaton simára kb. 30 másodperc alatt. Öntsük egy másik tálba, fedjük le és tegyük hűtőbe, míg elkészítjük a burgonyát. Készítsük el az Aviko burgonyahajókat a csomagoláson található leírás szerint. Pároljuk a brokkolit 3-4 percig roppanósra. Csepegtessük le és tegyük félre, hogy kihűljön. Terítsük el a brokkolit a sajttal a burgonyákon egyenletesen. Tegyük vissza a sütőbe, míg a sajt megolvad (kb. 5 perc). Kanalazzunk 1 evőkanál avokádókrémet a brokkolival töltött burgonyára, majd szórjuk meg az újhagyma zöldjével. JÓ ÉTVÁGYAT!

Elkészítés

Konyhai robotgép kis táljába tegyük össze az újhagyma fehér szárát, avokádót, tejfölt, zöldcitromlevet, koriandert, fokhagymát és a sót, és dolgozzuk el magas fordulaton simára kb. 30 másodperc alatt. Öntsük egy másik tálba, fedjük le és tegyük hűtőbe, míg elkészítjük a burgonyát.

Készítsük el az Aviko burgonyahajókat a csomagoláson található leírás szerint.

Pároljuk a brokkolit 3-4 percig roppanósra. Csepegtessük le és tegyük félre, hogy kihűljön. Terítsük el a brokkolit a sajttal a burgonyákon egyenletesen. Tegyük vissza a sütőbe, míg a sajt megolvad (kb. 5 perc). Kanalazzunk 1 evőkanál avokádókrémet a brokkolival töltött burgonyára, majd szórjuk meg az újhagyma zöldjével.

JÓ ÉTVÁGYAT!