Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko felezett héjas burgonyahajók  BBQ pulled pork töltelékkel

Burgonyahajó felezett héjas burgonyából, lassan főtt BBQ Pulled Pork-al - Aviko Food Service

Burgonyahajó felezett héjas burgonyából, lassan főtt BBQ Pulled Pork-al - Aviko Food Service Elkészítés Keverjük össze egy tálban a paprikát, fokhagymaport, barnacukrot, mustárt és a sót. Alaposan dörzsöljük be a sertést, a fűszerkeverékkel . Fedjük le és tegyük hűtőbe legalább egy órára, de akár egy egész éjszakára is. Melegítsük elő a sütőt 150 °C-ra. Tegyük a húst egy tepsire és süssük kb. 4-5 órát. Míg a sertés sül, készítsük el a barbecue szószt. Keverjük össze az almaecetet, mustárt, ketchup-ot, barnacukrot, fokhagymát, sót, cayenne paprikát és a feketeborsot egy nyeles lábasban, közepes lángon. Kb. 10 percig, kevergetve főzzük óvatosan, míg a cukor elolvad. Később miután a hús elkészült, adjunk a szószhoz a pecsenyeléből. Keverjük össze egy nagy tálban a káposztát, sárgarépát, lilahagymát, és az újhagymát. Egy másik tálban keverjük össze a majonézt, mustárt, almaecetet, citromlevet és a cukrot. Öntsük a dresszinget a saláta keverékre és óvatosan forgassuk össze. Fűszerezzük zellermaggal, sóval és feketeborssal. Tálalás előtt 2 órát tartsuk hűtőben. Vegyük ki a sertést a sütőből és hagyjuk pihenni. Helyezzük a húst egy vágódeszkára, és szaggasuk két villa segítségével, falatnyi darabokra, a nagyobb zsírdarabok leválasztásával. Adjunk a barbecue szószhoz pecsenyelevet. Tegyük a húst egy tálba és öntsük rá a szósz felét. Jól keverjük el, hogy a szósz mindenhol érje. Készítsük el az Aviko Burgonyahajókat a csomagoláson található leírás szerint. Kanalazzunk a húsos keverékből minden burgonyára, és fedjük be egy kevés salátával. Tálaljuk mellé a megmaradt barbecue szószt. JÓ ÉTVÁGYAT!

Elkészítés

Keverjük össze egy tálban a paprikát, fokhagymaport, barnacukrot, mustárt és a sót. Alaposan dörzsöljük be a sertést, a fűszerkeverékkel . Fedjük le és tegyük hűtőbe legalább egy órára, de akár egy egész éjszakára is.

Melegítsük elő a sütőt 150 °C-ra. Tegyük a húst egy tepsire és süssük kb. 4-5 órát. Míg a sertés sül, készítsük el a barbecue szószt. Keverjük össze az almaecetet, mustárt, ketchup-ot, barnacukrot, fokhagymát, sót, cayenne paprikát és a feketeborsot egy nyeles lábasban, közepes lángon. Kb. 10 percig, kevergetve főzzük óvatosan, míg a cukor elolvad. Később miután a hús elkészült, adjunk a szószhoz a pecsenyeléből.

Keverjük össze egy nagy tálban a káposztát, sárgarépát, lilahagymát, és az újhagymát. Egy másik tálban keverjük össze a majonézt, mustárt, almaecetet, citromlevet és a cukrot. Öntsük a dresszinget a saláta keverékre és óvatosan forgassuk össze. Fűszerezzük zellermaggal, sóval és feketeborssal. Tálalás előtt 2 órát tartsuk hűtőben.

Vegyük ki a sertést a sütőből és hagyjuk pihenni. Helyezzük a húst egy vágódeszkára, és szaggasuk két villa segítségével, falatnyi darabokra, a nagyobb zsírdarabok leválasztásával. Adjunk a barbecue szószhoz pecsenyelevet. Tegyük a húst egy tálba és öntsük rá a szósz felét. Jól keverjük el, hogy a szósz mindenhol érje.

Készítsük el az Aviko Burgonyahajókat a csomagoláson található leírás szerint. Kanalazzunk a húsos keverékből minden burgonyára, és fedjük be egy kevés salátával. Tálaljuk mellé a megmaradt barbecue szószt.

JÓ ÉTVÁGYAT!