Receptek

  • Burgonyagerezdek sajttal és ketchuppal

Burgonyagerezdek sajttal és ketchuppal

Elkészítés

A sütőt 200°C- ra melegítsük elő. A fűszeres gerezdeket forró olajjal töltött tepsibe tesszük, úgy, hogy az olaj teljesen ellepje. Kb. 40 percig sütőben sütjük, amíg ropogós nem lesz. Közben a paprikát kis kockára vágjuk. A burgonyagerezdek sütésének vége előtt 8-10 perccel hozzáadjuk a paprikát és quornt. 40 perc eltelte után tegyük át egy tiszta tűzálló tálba, öntsük le ketchuppal és egyenletesen szórjuk meg reszelt sajttal, majd ismét tegyük a sütőbe és süssük, amíg a sajt meg nem olvad.

Elkészítési tipp

Érdemes egy egyszerűen elkészíthető és ízletes salátával tálalni, ami pl. paradicsomból, sárgarépából és uborkából áll.