Burgonyagerezdek curry szósszal - Aviko Food Service
Burgonyagerezdek curry szósszal - Aviko Food Service
Elkészítés
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a curry krémet. Lehűlés után hozzáadjuk a joghurtot, majonézt, az összevágott metélőhagymát, ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük.
Hozzávalók
- Burgonyagerezdek
1 kg
- hagyma 0,1 kg
- curry krém 0,05 kg
- natúr joghurt 0,15 kg
- majonéz 0,1 ks
- metélőhagyma 1 csomó
- só, bors, olívaolaj, ízlés szerint
Elkészítés
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a curry krémet.
Lehűlés után hozzáadjuk a joghurtot, majonézt, az összevágott
metélőhagymát, ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. A
burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint
megsütjük.