Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko héjas burgonyagerezdek BBQ szósszal

Burgonyagerezdek barbecue szósszal - Aviko Food Service

Burgonyagerezdek barbecue szósszal - Aviko Food Service Elkészítés Az apró kockára vágott hagymát és fokhagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a mustárt és az egészet húslevessel felöntjük. Hozzáadjuk az szétmorzsolt kenyeret és fedél alatt kis lángon 8 percig főzzük. A szószhoz hozzáadjuk a vajdarabokat, összemixeljük, cukorral, sóval és borssal ízesítjük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson jelzett módon készítjük el.

Elkészítés

Az apró kockára vágott hagymát és fokhagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a mustárt és az egészet húslevessel felöntjük. Hozzáadjuk az szétmorzsolt kenyeret és fedél alatt kis lángon 8 percig főzzük. A szószhoz hozzáadjuk a vajdarabokat, összemixeljük, cukorral, sóval és borssal ízesítjük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson jelzett módon készítjük el.