Burgonyagerezdek bacon szalonnával és fűszernövényekkel - Aviko Food Service
Burgonyagerezdek bacon szalonnával és fűszernövényekkel - Aviko Food Service
Elkészítés
A csíkokra vágott szalonnát olajon sütjük, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, aranysárgára pirítjuk, a végén fűszerezzük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük, jénai tálba rakjuk, a tetejére sült szalonnát és nagy lyukú reszelőn reszelt sajtot szórunk. Kb. 4-5 percig forró sütőben sütjük.
Hozzávalók
- Burgonyagerezdek 1
kg
- füstölt bacon szalonna 0,5 kg
- fehér hagyma 2 db
- fokhagymagerezd 7 db
- olaj 0,0125 liter
- sajt 0,33 kg
- só, bors, köménymag és majoránna, ízlés szerint
Elkészítés
A csíkokra vágott szalonnát olajon sütjük, hozzáadjuk a
felszeletelt hagymát, aranysárgára pirítjuk, a végén fűszerezzük.
A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint
megsütjük, jénai tálba rakjuk, a tetejére sült szalonnát és nagy
lyukú reszelőn reszelt sajtot szórunk. Kb. 4-5 percig forró
sütőben sütjük.