Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko héjas burgonyagerezdek baconnel, sült hagymával és fűszernövényekkel

Burgonyagerezdek bacon szalonnával és fűszernövényekkel - Aviko Food Service

Burgonyagerezdek bacon szalonnával és fűszernövényekkel - Aviko Food Service Elkészítés A csíkokra vágott szalonnát olajon sütjük, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, aranysárgára pirítjuk, a végén fűszerezzük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük, jénai tálba rakjuk, a tetejére sült szalonnát és nagy lyukú reszelőn reszelt sajtot szórunk. Kb. 4-5 percig forró sütőben sütjük.

Elkészítés

A csíkokra vágott szalonnát olajon sütjük, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, aranysárgára pirítjuk, a végén fűszerezzük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük, jénai tálba rakjuk, a tetejére sült szalonnát és nagy lyukú reszelőn reszelt sajtot szórunk. Kb. 4-5 percig forró sütőben sütjük.