Receptek

  • Eggs Benedict with Rostiko Rounds

Buggyantott tojás Röszti tallérral

Elkészítés

1. Süssük meg az Aviko Röszti tallérokat és csepegtessük le

a maradék zsiradékot.

2. Egy fazék vizet lassan hevítsünk fel, adjuk hozzá

az ecetet. Egy kanál segítségével csináljunk örvényt

a vízben, és üssük a tojást a vízbe.

3. Ne forraljuk a vizet, és hagyjuk főni a tojást,

amíg a fehérje már megszilárdult de a sárgája

még folyékony marad.

4. Csepegtessük le az elkészült tojást egy papírtörlőn.

5. Tegyük a Röszti tallérokat egy tányérra, majd a

sonkaszeleteket és a buggyantott tojást, mielőtt

a meleg hollandi mártással leöntjük.

6. Szórjuk meg az aprított metélőhagymával és tálaljuk.

Jó étvágyat!