Aviko inspirációk, premium pom fraiches tálalási ötletek, marinált apró burgonya: medvehagymás, citromos-borsos, chilis-mogyoróhagymás Aviko inspirációk, premium pom fraiches, marinált apró burgonya

Premium Pom Fraîches - Inspiráló videók az Aviko Food Service termékeiről

Az Aviko Premium Pom’ Fraîches hűtött burgonyatermékek segítenek Önnek egyedülálló élményt varázsolni vendégei számára. Ezek a színes és izgalmas termékek elérhetőek marinált burgonya és gratin formájában. A marinált burgonya három ínycsiklandozó ízesítésben kapható: citromos-borsos, medvehagymás, illetve édes chilis-mogyoróhagymás változatban. A krémes gratinek sorában pedig találhat gazdag tejszínes sajtszósszal komponált és rusztikus zöldségekkel ízesített változatot.

Burgonya

A prémium hűtött burgonyatermékek alapja az egyik legkiválóbb burgonyafajta, a Hansa. Ezt a burgonyafajtát egész évben légkondicionált raktárakban tárolják, így a burgonyák minősége egyenletes lesz. Ez egy kemény, sárga héjú és húsú burgonyafajta, mely ideális apró, úgynevezett párizsi burgonyának és nagyszerű, egyenletes színnel rendelkezik. A gratinek alapanyagául a legmegfelelőbb fajtákat válogatjuk ki, hogy az elkészült burgonyatermék tökéletes legyen.

Előállítás

A prémium hűtött burgonyatermékek előállításakor a pasztőrözés módszerét alkalmazzuk, mely lehetővé teszi, hogy különböző hozzávalókat kombináljunk. A pasztőrözés folyamata során a hozzávalókat lassan főzzük, időt hagyva nekik arra, hogy összeérjenek, és egyedülálló, jól megkülönböztethető ízvilággal és textúrával rendelkező terméket hozzanak létre. Az ízek megmaradnak, az alacsony hőmérséklet pedig segít, hogy a burgonya megtarthassa eredeti szerkezetét.
Minden hűtött gratin alacsony hőfokon pasztőrözve készül, egyenletesen megfőzve, melytől textúrája lágy, bársonyos lesz, a nagyszerű íz pedig megmarad. Meleg ételek készítéséhez a termékek egyszerűen felmelegíthetőek és tálalhatóak. Minden prémium gratin vékonyra szeletelt burgonyából készül, ezzel biztosítva az egyenletes minőséget és a friss ízt.

Érték

Prémium hűtött burgonyatermékeink legnagyobb előnye, hogy minden termék használatra kész: egyszerűen felmelegíthetőek és szervírozhatóak. A marinált burgonyatermékek ( Marinált apró burgonya, citromos-borsos; Marinált apró burgonya, medvehagymás Marinált felezett burgonya édes chilivel és mogyoróhagymával) hidegen vagy melegen is használhatóak, ezzel időt és erőforrást spórolva csúcsidőben a forgalmas konyhákon. A kínálat rendkívül változatos és számos alkalomra - így például különféle rendezvényekre is - megoldást kínál, hiszen az egyes termékek akár külön ételként, akár a főétel részeként is megállják a helyüket.

Minden termék természetes összetevőkből készül adalékanyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül. A gratin tálalható főételek mellé kísérőként, de akár egytálételként elkészítve is, zöldségekkel, hússal vagy hallal kombinálva. Az Aviko prémium hűtött burgonyatermékei segítenek, hogy igazán fenséges ételeket tálalhasson fel vendégeinek.

 

Érdeklődne?

Szeretne többet megtudni burgonyatermékeinkről? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal: +36 27 504 415

Hívjon minket!

hétköznap 8:00 és 16:00 óra között