Aviko inspirációk pom fraiches tálalási ötletek, hűtött burgonya termékek Aviko inspirációk pom fraiches tálalási ötletek, hűtött burgonya termékek

Pom' Fraîches - Inspiráló videók az Aviko Food Service termékeiről

A Pom’ Fraîches hűtött burgonya termékvonalunk kínálata számos alapvető terméket tartalmaz, melyek hosszú ideig eltarthatóak és ideálisak egy forgalmas konyha esetében. Az Aviko Pom’ Fraîches hűtött burgonyatermékek felmelegítésre készek, és egész évben ugyanazt a minőséget garantálják.

Burgonya

A Pom' Fraîches termékvonalunkon belül minden egyes termékhez az elkészítési módszer szerint legalkalmasabb burgonyafajtát választjuk ki. Így például a párizsi (apró) burgonyához a viaszos, főzésre alkalmas sárga krumplit, a Hansa-t használjuk. A gratin dauphinois-hoz, illetve a szeletelt vagy vágott termékekhez olyan burgonyafajtát választunk, amely megfelelő textúrát ad. A héjas egész burgonyához szintén másfajta burgonyát kell használnunk, hiszen ebben az esetben a héj is ugyanakkora szerepet kap, mint a textúra, illetve a jó íz.

Elkészítés

Nemcsak a burgonyafajta kiválasztása sarkalatos pont, hanem az elkészítési mód, illetve a kívánt végeredmény elérése is, mellyel a fogyasztó találkozik. Kínálatunkban az egész burgonyák méret szerint választhatóak, az apró, hámozott burgonyától a nagy, héjas változatig. A burgonyák színe egyenletes, textúrájuk pedig egységes, így alkalmasak további feldolgozásra, illetve azonnal melegíthetőek. A termékvonal részeként az Aviko egyszerű gratint is kínál. A gratin vékonyra szeletelt burgonyából készül, tejszínes szósszal, melyet különféle módokon ízesítve a chef kialakíthatja a saját változatát. Magas hőmérsékleten sütve a Pom' Fraîches termékek gyorsan ropogós sült burgonyává alakulnak. A héjas burgonyát pedig elég egyszerűen felmelegíteni.

Érték

A Pom Fraîches hűtött burgonyák felhasználóknak nyújtott legnagyobb előnye, hogy a termékek azonnali felhasználásra készek. Teljesen átfőzzük őket, így igazán sokoldalú kiegészítői lehetnek a forgalmas konyháknak. A Pom' Fraîches termékvonal alapot ad a szakácsoknak, melyhez hozzáadhatják saját kreativitásukat, és amelyek felhasználása rendkívül kényelmes, minimalizálva az elkészítési időt, miközben a burgonya megőrzi tápértékét. A Pom' Fraîches termékek 90 napig tárolhatóak.

 

Érdeklődne?

Szeretne többet megtudni burgonyatermékeinkről? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal: +36 27 504 415

Hívjon minket!

hétköznap 8:00 és 16:00 óra között