Burger Box Munch Box Load Yourself Munch Box
  • 960X330 HU (2)

Munch Box!

Töltsd le az ingyenes Munch Box koncepció e-bookot most!

Az ételkiszállítási üzletág folyamatosan fejlődik, ami nagyszerű lehetőséget nyújt az éttermek számára, bevételük növelésére. Természetesen ez nagyobb lehetőséget tartogat annál, hogy fogjuk az étlapon szereplő menüt (ami kétségtelenül finom!) és bedobjuk egy elviteles dobozba, ami ettől egyből népszerű is lesz. Egy ínycsiklandó, kreatívan megalkotott, kiszállításra szánt étel teljesen más megközelítést igényel, és sok új lehetőséget kínál.

Az Aviko innovatív Munch Box koncepciója megoldást kínál azon éttermek számára, akik szeretnék kibővíteni kiszállítási kínálatukat, az ételek és a szolgáltatás minőségének feláldozása nélkül. Ebben az e-könyvben egyszerű és gyorsan elkészíthető inspirációkat mutatunk be, olyan ételekhez, melyek azonnal elvarázsolnak mindenkit. A legjobb az egészben, hogy nem is kell drága csomagolásra költened - csupán egy pizzásdobozra van szükség!

Inspirálódj a Munch Box snack szettek segítségével, melyek új lehetőségekkel segítenek kibővíteni az elviteles és a kiszállításra szánt kínálatod, hozzájárulva az étteremed forgalmának növeléséhez.