Bruschetta variációk Aviko rösztiből reggelire TTükörtojás chorizoval és Aviko röszti falatkákkal

Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • breakfast

Reggeli egész nap? Itt az új Aviko-koncepció! - Aviko Food Service

Megosztva 30/05/2019

Reggeli egész nap? Itt az új Aviko-koncepció! - Aviko Food Service A nyüzsgő nagyvárosban már a reggeli sem a régi… A rohanás életforma, egyre kevesebben szánnak időt arra, hogy hagyományos módon, otthon, az asztalnál ülve fogyasszák el a reggelit. A vendéglátóhelyekre beülő, későn reggeliző vendégek igényeihez illeszkedik a tízórai, a brunch - és végül így válik a reggeliből egész nap fogyasztható egyszerű, de tartalmas ajánlat, változatos gyorskaja. Trend vagy életstílus: a reggeli új utakat tör, és ez a vendéglátóhelyeket is arra ösztönzi, hogy fontolóra vegyék étlapjuk felfrissítését.

Reggelit kínálni persze nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. A vendégek már nem elégszenek meg a hagyományos ajánlatokkal. A harc pedig éles, hiszen a benzinkutaktól a gyorséttermekig kapható valamilyen reggeli. A siker kulcsa a tökéletes reggeli kínálat megalkotása!

A fejlődés irányai jól körvonalazhatók, kutatások is igazolják a növekvő lehetőségeket. A vendégek 78%-a szívesen látna új, különleges ajánlatokat a reggeli kínálatban. Mi több, ötből hárman gondolják úgy, hogy a tökéletes reggeli a burgonyát sem nélkülözheti. (Forrás: Toluna Research, 2017 augusztus). És ha burgonya, az Avikóra mindig számíthatunk…

Ma már nem csak az ételek íze, hanem a komplex élmény határozza meg, hogy a vendég visszatér-e a vendéglátóhelyre. Ehhez sokszor elég egy-egy különleges hozzávaló, látványos tálalás, valamilyen meglepetés. Legyünk bátrak áttörni a hagyományos reggeli kínálatok határait, kísérletezzünk!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, tegyük ízletessé és egyedivé együtt!

Ismerje meg innovatív termékeinket, és alkossa meg saját receptjét! Akár kávézót, éttermet vagy hotelt irányít, termékeinkre alapozva könnyedén és gyorsan elkészítheti trendi reggeli kínálatát. Az AvikoPRO applikáción számtalan recept videót talál.

 

A koncepciótól a megvalósításig segítünk Önnek. További részletekért keresse tanácsadóinkat!

Prospektus reggeli receptekkel