Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Coated fries

Miért olyan fontos a hasábburgonyák bevonata?

Megosztva 07/10/2020

Mivel az étel-házhozszállítás a foodservice szektorban kiemelt jelentőségű, fontos, hogy a minőségi normák még fontosabb szerephez jussanak.

Fontos a ropogósság

A bevonatos hasábburgonyák legnagyobb előnye, hogy a kiszállítás során a fogyasztók legfőbb elvárását, a ropogósságot maximálisan biztosítani tudják. A bevonattal rendelkező sült krumplik a házhozszállítás során is megőrzik ropogósságukat, ami az egyik legfontosabb kritérium a fogyasztók részéről. Végeztünk egy felmérést, és arra az eredményre jutottunk, hogy a vendégek 83%-a számára a ropogósság a legfontosabb tényező sült krumpli rendelése során. Senki sem szereti a fonnyadt sült krumplit. Kutatásunk szerint a fogyasztók túlnyomó többsége, 81%-a rendelne gyakrabban sült krumplit, amennyiben az ropogós és meleg lenne kiszállításkor (fogyasztói felmérés, Toluna, Németország). Ez egy óriás fejlemény, amelyet könnyen integrálhatsz a vállalkozásodba bevonatos hasábburgonyák használatával, mint amilyen az Aviko Super Crunch termékcsaládja.

A Super Crunch hasábburgonyákat egyedi, gluténmentes bevonattal látjuk el. A bevonatnak köszönhetően a Super Crunch hasábburgonyák sokkal ropogósabbak, mint a bevonattal nem rendelkező társaik. Ez a vékony bevonat úgy viselkedik, mint egy láthatatlan védőréteg, amely megóvja a burgonyát attól, hogy fonnyadttá váljon, azáltal, hogy meggátolja a sült krumpli nedvességfelvételét. Így a burgonya hosszabban ropogós és meleg marad. Ezért bátran kijelenthetjük, hogy a Super Crunch hasábburgonyák tökéletesen alkalmasak kiszállításra.

Ráadásul a Super Crunch hasábburgonyák hosszabban képesek megőrizni a formájukat még kiszállítás közben is. A különleges bevonatnak köszönhetően az ételkiszállító dobozban sem esnek össze vagy füllednek be, ellentétben a bevonattal nem rendelkező társaikkal, hanem hosszan képesek megőrizni az éttermi minőséget.

 

Tartsd melegen!

Heatmaphu

Ugyanakkor nemcsak azt fontos kiemelni, hogy a fenti hőtérkép alapján a bevonatos sült krumplik tovább maradnak ropogósak. Ez egyben azt is jelenti, hogy messzebbre is szállíthatóak, mint a normál hasábburgonyák. Aviko Super Crunch hasábburgonyák hosszan tartó, éttermi minőséget tudnak biztosítani a kiszállítás során is, növelve ezáltal a visszatérő vendégek számának a lehetőségét, tovább erősítve az éttermedről kialakult pozitív fogyasztói benyomásokat.

 

Tippek & trükkök a tartós ropogóssághoz

Hu Fries Table

Válaszd a legjobb bevonatos sült krumplit!

További információért a bevonatos hasábburgonyákról látogass el a termékeink oldalára vagy fordulj hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk. 

További ajánlatok

Innovatív Aviko csomagolások  

Tedd személyessé

Aviko Super Crunch kiadvány

Delivery brochure

Házhozszállításra kínált termékeink ízével, minőségével és kényelmével inspirációkat adunk.

Max Mossink

Home Delivery Max

"A vendégek szívesen rendelnek hasábburgonyát, és persze ropogósan szeretnék megkapni."