Aviko_Pure&Rustic Fries_VHS hamburger Herfst Aviko_Pure&Rustic Fries_VHS hamburger winter
 • aviko-pure&rustic DM 2a
  Kövesse a trendeket!

Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

 • Aviko Pure & Rustic
 • Aviko Pure & Rustic termék - háziasan szelt héjas burgonyahasábok
 • Aviko rusztikus felületű hűtött hasábburgonya, 11 mm
 • Aviko rusztikus felületű hűtött hasábburgonya, 14 mm
 • Aviko Pure & Rustic termék - háziasan szelt héjas burgonyahasábok

Kövesse a trendeket! - Aviko Food Service

Megosztva 12/01/2018

Kövesse a trendeket! - Aviko Food Service A XXI. század rohanó világában egyre kevesebb időnk marad az otthoni főzésre, ugyanakkor a szabadidőt gyakran másokkal együtt, az otthonunkon kívül töltjük.

Egy ebéd, vacsora elköltésére olyan barátságos helyeket keresünk, melyek megbízható és minőségi ételt kínálnak. Ha ezek mögött egyediség is rejlik, még jobb: mindannyian szeretjük az új élményeket.

A világ legnépszerűbb ételeinek egyike a hamburger. A gyorséttermek ajánlatán felnőtt nemzedék bármikor kapható rá, de közülük egyre többen keresik a minőségi, kézműves és házias ajánlatokat, az ilyen koncepciókra épülő "street food" és az ún. "casual", "fast casual" vendéglátóhelyek széles körben divatosak világszerte.

A kézműves, egyedi burger ajánlatoknak se szeri se száma: ínycsiklandó, ropogós bucik, fűszeres-szaftos húspogácsák és változatos feltétek kombinációi fantázianevek sokasága mögé bújva bűvölik el az éhes vendéget. A minőség és egyediség azonban nem állhat meg a szendvicsnél, a menü másik értékes alkotója a sült krumpli! Ne higgyük, hogy unalmas: számos lehetőség nyílik arra, hogy ajánlatunkat rendkívüli körettel tegyük még vonzóbbá.

Prémium burgerhez prémium hasábburgonya is dukál. Egy ilyen ajánlat, amellett hogy elismerésre készteti a vendéget, gyakran már megjelenésével segít megkülönböztetni, kiemelni az éttermet a versenytársak közül.

Milyen hasábburgonyát keresnek a vendégek?

Legyen ropogós és omlós, legyen "olyan, mint"  -vagy még annál is különb-, de igazából: legyen MÁS!

Az Aviko prémium hasábburgonyák kifejlesztésekor a vendéglátó egységek igényeit figyelembe véve arra törekedtünk, hogy magas minőségű, különleges előnyöket nyújtó, látványos terméket alkossunk, hogy együtt többet ajánlhassunk a vendégeknek, mint "csak egy hasábburgonyát".

 • EXTRA ROPOGÓS

A változatos vágási méretekben kapható Super Crunch! választék jellegzetessége a hasábburgonya felületét borító innovatív bevonat, melynek köszönhetően a kisütött termék extra ropogósságát hosszú időn át megőrzi. Valóban meggyőző a különbség!

 •  BATÁTA: EGYEDI ÉS TRENDI

A batáta, vagy más néven édesburgonya idehaza is egyre népszerűbb eledel, a belőle készülő Aviko édesburgonya hasáb pedig ellenállhatatlan ropogtatnivaló. A batáta különleges ízű és egészséges, alacsonyabb glikémiás indexe miatt megfelelő választás lehet diabéteszesek számára is. Tudta, hogy a narancssárga fajták több A és C vitamint tartalmaznak, mint a fehér változatok? Tápanyagokban gazdagabb alternatívája a burgonyának, vibrálóan vonzó megjelenésével pedig jól illeszkedik egy "menő" hely köretválasztékába. Íz és élmény minden egyes falatban!

 • HÁZIAS MEGJELENÉS

Házias termékek, autentikus megjelenés, büszkeség a szakmai tudásra: manapság egyre népszerűbb értékek. Ezeket testesíti meg a maga módján az Aviko Pure&Rustic hasábburgonyája.

Héjas szélű, szabálytalan vágású, 14x14 mm-es és a 10x20 mm-es burgonyahasábok kerülnek a csomagba, rusztikus ajánlat egyszerűen és természetesen, extra konyhai munkavégzés szükségessége nélkül.

A hűtött Country Cooking Pure&Rustic burgonyahasábok kiszerelése 2x5kg-os, a mélyhűtött változat 2018 elejétől elérhető, 4 x 2500g-os csomagolásban. Mindkét változat elősütése napraforgóolajban történik, minőségük egész évben állandó, a kisütött termék kívül ellenállhatatlanul ropogós, belül puha és omlós.

A Pure&Rustic hasábburgonya kedvező konyhai tervezést tesz lehetővé úgy, hogy nem kell lemondani a házias hatású köretről. Szezonban vagy hirtelen megnövekvő vendégszámnál problémát okozhat, hogy a vendéglátóhely nem képes megbirkózni a burgonya meghámozásával és szeletelésével - nem beszélve a minőségi kihívásokról. A megoldás: Aviko Pure&Rustic! - Autentikus megjelenés és intenzív burgonyaíz minden évszakban!

A Pure&Rustic hasábburgonya mint magas igényeket kielégítő, rusztikus hatást keltő prémium termék, értéket biztosít nem csak a ház hamburgerének, de az Ön étlapjának is. Még több inspirációért böngésszen az AvikoPRO mobil applikáció segítségével!

Jó étvágyat!

 

google play

app store