A hamburgerek - melyek egyébként fénykorukat élik, és igen divatosnak számítanak - hiába készülnek sok esetben minőségi alapanyagokból, kézműves húspogácsából, ha gyenge minőségű körettel tálaljuk őket. Ugyanígy az éttermeknek is érdemes lehet a hagyományos hasábburgonya mellett prémium hasábburgonyákat és új típusú burgonyatermékeket bemutatni a vendégeknek, hiszen ezzel nemcsak még több látogatót csalnak be, de megkülönböztethetik magukat a versenytársaktól is.
Milyen típusú burgonyára vágynak a vendégek?
Extra ropogósra
Kívülről legyen ropogós, belülről azonban puha és lágy - pont, mint a Super Crunch! széles vágási választék: Super Crunch fries 9,5 mm hasábburgonya, Super Crunch fries 9,5 mm héjas hasábburgonya, Super Crunch Julienne 7 mm, Super Crunch 15 mm, Super Crunch Steakhouse
Trendire és eredetire
Igény az új ízekre és az új megjelenésre Az Édesburgonya hasábok éppen ezt képviselik
Különleges méretűre
Intenzív burgonyás íz - steakhouse vágás vagy 15x15 mm-es hasábok
Házias megjelenésűre
Szabálytalan vágású, héjas szélű hasábok - Pure&Rustic hasábburgonya