Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

 • Aviko hamburger rusztikus vágású hasábburgonyával
 • Aviko hamburger
 • Aviko hamburger burgonyalepénnyel (tócsni, lapcsánka)

Hamburger trendek és verziók - Aviko Food Service

Megosztva 14/07/2017

Hamburger trendek és verziók - Aviko Food Service Kétség sem fér hozzá, hogy a hamburger az egyik legnépszerűbb étel a világon. A street food térhódítása óta pedig nemcsak a gyorséttermek kínálatában található meg, hanem egyre több étteremben is. Ha fiatalosabb és könnyedebb stílussal képzelitek el az éttermet, érdemes helyet szorítani a hamburgernek az étlapon, biztosan nem fogtok mellélőni vele!

Azonban éppen azért, mert egyre szélesebb a kínálat a hamburgerekből, érdemes valahogy kitűnni a tömegből, egyediséget csempészni bele. Nem is gondolnánk, de léteznek hamburger trendek, amelyek változnak is.

Felejtsétek el a hagyományos hamburger modellt, és merjetek újat alkotni!

Először is variálhattok az összetevőkön. Használhattok például házi szószokat vagy erőteljes fűszerezést is. Egy megfelelően kidolgozott, egyedi szósszal nemcsak különleges ízvilágot alakíthattok ki, de a "titkos összetevő" miatt a vendégek is szívesen járnak majd újra és újra vissza hozzátok.

Készíthettek például egy sorozatot, melyben más és más országok jellegzetes ízeivel dobjátok fel a burgereket. Így könnyen elérhetitek az ínyenceket, de a hagyományos ízek kedvelőit is rávehetitek, hogy kóstolják meg - hiszen ez is hamburger! J Így például egy világkörüli út tematikájával hosszabb távon is fenn tudjátok tartani az újdonság varázsát és az ebből adódó érdeklődést. Az "út" során kiderül melyik országok hamburgere volt a kedvenc, melyekkel a végén hosszabb távon is visszatérhettek.

Lecserélhetitek a megszokott cheddar sajtot is. A sajtok kínálatánál már csak a sajtimádók köre szélesebb, így bőven van miből válogatni. A húsnak sem kell mindenáron marhának lennie: egyre több helyen találkozhattok csirke- pulyka, - vagy halas burgerekkel is. Ugyanezen gondolatmenet mentén bátran készíthettek különlegesebb húsokból is: hazai mangalicából, vadhúsból, wagyu marhából. Gondoljatok például a pulled pork burgerekre, amik nagyon népszerűek mostanában..pedig valójában nem sok közük van a hamburgerhez.

A különböző diétát vagy életmódot követők kedvében is járhattok, készíthettek például gluténmentes, vegetáriánus vagy egyszerűen light verziókat. Egészen biztosan rá fognak harapni, hiszen ki ne szeretne hamburgert enni diéta közben. Bár elsőre talán furcsán hangzik a húsmentes hamburger, bőven lesz rá érdeklődő!

Másrészt lépjetek túl azon, hogy a hamburger fő fogás. Feltehetően az emberek jelentős része képes lenne bármikor hamburgert enni. Így például előrukkolhattok apró hamburger falatkákkal, melyek előételként vagy könnyű nyári fogásként fogyaszthatóak. Ugyanígy készíthettek reggelit is belőle - elég csak a zöldségeket tojásra cserélni, és kész a tökéletes rántottás hamburger.

 • Termék

  804101 Sweet Potato Fries

  Édesburgonya hasábok

 • Termék

  801690 Premium Super Crunch Frites 9,5 mm

  Extra hosszú hasábburgonya 9,5 mm

 • Termék

  803917 Superlongs Skin On

  Extra ropogós héjas hasábburgonya 9,5 mm

 • Termék

  803575 Super Crunch Julienne

  Extra ropogós vékony hasábburgonya 7 mm

 • Termék

  801692 Super Crunch Thick Fries

  Extra ropogós hasábburgonya 15 mm

 • Termék

  805859 supercrunch steakhouse

  Extra ropogós steakhouse hasábburgonya

 • Termék

  803774 Pure & Rustic Fries

  Háziasan szelt héjas burgonyahasábok

 • Termék

  804866 Supercrunch Thick Cut 9/16

  Hasábburgonya 15 mm

 • Termék

  240522 Pommes Frites Steakhouse

  Steakhouse hasábburgonya

 • Termék

  050759 Pom' Plus 14 mm

  Rusztikus vágású hasábburgonya 12mm