Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk
  • Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk
  • Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk
  • Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk

Churros – amit muszáj megkóstolni a karácsonyi vásárban! - Aviko Food Service

Megosztva 05/12/2019

Churros – amit muszáj megkóstolni a karácsonyi vásárban! - Aviko Food Service Az ünnepi szezonban az ország tele van karácsonyi vásárokkal. Ezekben a szebbnél szebb egyedi ajándékok mellett ezernyi ízletes, „átmelegítő” ételajánlat sorakozik. A „street food” kitelepülések remek alkalmat nyújtanak a vendéglátás bevételének növelésére.

Egy figyelemfelkeltő, eredeti koncepciót tető alá hozni azonban sok időt, munkát, ráfordítást igényel. Ne feledje, a karácsonyi vásárok "eredetiséget" árulnak, a látogatók pedig nagyon szeretnek új ételeket kipróbálni. Remek alkalom, hogy a dolgokat leegyszerűsítsük, mégis tisztességes hasznot termeljünk. Hogy ez mégis hogyan érhető el? Válasszon olyan terméket, mely látványos, egyedi - és elkészítése villámgyors! Javaslatunk - a spanyol Churros!

Bár a recept egyszerű, churrost készíteni mégis meglehetősen időigényes és komplikált dolog csúcsforgalom idején. Ehhez nyújtjuk mi a tökéletes megoldást - a fagyasztott Aviko Churrost. Kínálatunkban két változat is megtalálható - egyenes és hurok formájú. Minden Aviko Churros súlya egyforma (11g vagy 18g), így egyszerű az adagonkénti költségkalkuláció is.

Ez a hagyományos spanyol csurgatott fánk maga a tökéletes csábítás! Kávé mellé kínálva egy falatnyi édes nyugalom a rohanásban, csokoládés mártogatóssal keménypapír tölcsérben kínálva pedig sétáló porciókat is kreálhatunk. Ne feledjük fahéjas porcukorral meghinteni - így már magában is tökéletes. Minden édesszájúnak ki kell próbálnia idén!

Ahogyan az Aviko Churros-szal felmelegíti a karácsonyi forgatag látogatóit, úgy melegíti át a szívüket a vásár hangulata is.

Vonzza magához és kényeztesse vendégeit egy kis forró édességgel az ünnep heteiben!

Termék

806652 Straight Churros

Straight Churros 6x1000g

Termék

churros

Churros 4x1000g