Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Baked Potato Skins 1
  • Baked Potato Skins 2
  • Baked Potato Skins 3
  • Baked Potato Skins 4
  • Baked Potato Skins 5

Bemutatkoznak a kézzel készült burgonyahajók - Aviko Food Service

Megosztva 27/09/2019

Bemutatkoznak a kézzel készült burgonyahajók - Aviko Food Service A rohanó városi életvitel az étkezési szokásokat is megváltoztatja. A megszokott gyorsételeken túl egyre népszerűbbek a „csipegetős” azaz megosztható menük, a falatkák, melyek betekintést engednek új ízek világába.

Összhangban a megosztható étkezések iránti növekvő igényekkel, megalkottuk negyedelt és felezett burgonyahajóinkat. Sokoldalú felhasználhatóságuknak csak a séf képzelete szabhat határt. A választási lehetőségek száma végtelen, a jövedelmezőség pedig kiemelkedő: a mérsékelt költség magas árrést biztosít a vendéglátó egységek működtetőinek.

Azok számára, akik a húsfogyasztás csökkentésére tesznek erőfeszítéseket az új burgonyahajók kiváló alternatívát nyújthatnak vegán kombinációk elkészítésére.

Az Aviko Burgonyahajó magasabb természetes cukortartalmának köszönhetően kimagasló ízélményt nyújt. Akár olajban, akár sütőben készítjük el, kívül ropogós marad akkor is, ha megtöltjük.

Hogy inspirációt adjunk, temérdek innovatív receptet alkottunk, mint pl. a Burgonyahajók avokádótöltelékkel; Burgonyahajók színes paprikaraguval; Csicseriborsós, spenótos curry, melyeket itt megtekinthet.

Hogy a töltött Burgonyahajók kínálta végtelen lehetőségekből mielőbb részesüljön, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal még ma!

Termék

Baked Potato Skins 1/4

Baked Potato skins 1/4 5x2100g

Termék

Baked Potato Skins 1/2

Baked Potato skins 1/2 4x2500g