Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

AvikoPRO – új lehetőségek és tulajdonságok - Aviko Food Service

Megosztva 18/03/2019

AvikoPRO – új lehetőségek és tulajdonságok - Aviko Food Service AvikoPRO – Az Aviko kulináris applikációja, mely számtalan inspirációt nyújt konyhája részére. Bárhol és bármikor, könnyedén hozzáférhet receptjeinkhez, és kedvére válogathat termékeink közül. Tegye fel kérdését értékesítési csapatunk tagjainak az AvikoPRO segítségével! Használatával naprakészen értesülhet újdonságainkról, a piaci hírekről és az aktuális trendekről.

Bemutatjuk az AvikoPRO új funkcióit! A főmenüben mostantól megtalálható video gomb használatával közvetlenül indíthat el receptvideókat az applikáción, így nem kell többé a google-ban vagy a youtube-on keresgélni.

A videók szűrhetők étkezési szokás, vagy akár termékcsoport szerint is. A szűrő alkalmazásával minden alatta lévő videó megjelenik.

További termékinformációkért vagy inspirációért a film nézése közben is ráklikkelhet a "termékleírás" gombra.

A video képernyő felületen megtalálja a második új lehetőséget is: a megosztás gombot. Ennek köszönhetően minden Ön által használt csatornán keresztül megoszthatja a filmet, vagy a termékinformációkat.

Az applikáció mind Android-on, mind pedig iOS-en elérhető és ingyenesen letölthető.

Jelenleg több mint 150 recept és 35 videó áll rendelkezésre, de folyamatosan újabb és újabb recepteket töltünk fel. Ha jó ötletre vadászik, építse be receptünket étlapjába! A megoldások készen állnak. És Ön?

google play

app store