Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • A Legjobb 10 14

A legjobb sörkorcsolyák az Aviko ajánlásával

Megosztva 10/10/2022

A sörtől megéhezünk, a rágcsálnivalóktól megszomjazunk - így áll fel a sör és a sörkorcsolyák tökéletes szimbiózisa. De milyen vendégcsalogató falatkákat kínáljunk a sör mellé a megszokott sós mogyoró vagy ropi helyett? Az Aviko kínálatában számos olyan étvágyfalatka található, amelyek akár önmagukban, akár egymással kombinálva tökéletes sörkorcsolyává válhatnak. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan használd fel ezeket, illetve más termékeket a palettánkról. 

Sörözni barátokkal a legjobb, egy asztaltársaságot pedig még jobban összehoz a közös falatozás. A panírozott hagymakarikákból, a Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókból és a fokhagymás burgonyagerezdekből egy tálka mártogatóssal kiegészítve olyan tál állítható össze, amelyen mindenki megtalálja a kedvencét. A jalapeno paprikás krémsajtgolyók, a cheddar sajtfalatok jalapeno paprikával fekete bundában és a bundázott sajtfalatok habanero csilipaprikával is izgalmas ízekkel (és színekkel!) gazdagíthatnak egy ilyen összeállítást. Az olvadó sajt, legyen bár lágy vagy pikáns, örök kedvenc, igazi főnyeremény az étlapon ebben a formában is. 

Szintén klasszikus a sült burgonya és a jó mártogatós kombinációja. Ezt az egyszerű fogást is magasabb szintre emelheted, hiszen az Aviko új variációkat is kínál a megszokott hasábburgonyán kívül. A Crunchy Shapes Grip 'n Dip csónakburgonyával a különleges formájának köszönhetően a lehető legtöbb szószt kanalazhatjuk fel, miközben speciális, extra ropogós bevonatának köszönhetően hosszan ropogós marad a burgonya. Másik különlegességünk, a burgonyarács a jól ismert magas minőséget és burgonyaízt ötvözi egy szokatlan formával és finom fűszerezéssel. Az ízletes termék a gyártás során szintén speciális bevonatot kap, így szintén kitart a ropogóssága a sörözés alatt. 

Természetesen továbbra is választhatod a jól bevált, hagyományos hasábburgonyát. Zászlóshajónk, a Super Crunch Premium termékcsalád sörkorcsolyaként is a rendelkezésedre áll! A sokféle vágási méret között - a legvastagabb steakhouse-tól a 18, 15, 9,5 és 7 mm-es változaton át a 6 mm-es skinny-ig - biztosan megtalálod azt, amely az éttermed arculatához és a vendégeid ízléséhez a leginkább passzol. A szintén gluténmentes bevonattal készült, ropogós és ízletes Super Crunch meccsnézéshez is tökéletes akár önmagában, akár köretként. Pár perc alatt forró és friss hasábburgonyával kedveskedhetsz a vendégeidnek! Hasonló, megunhatatlan klasszikusnak számítanak a burgonyagerezdek: a különböző fűszerezésű, natúr, illetve héjas változatok mellett immár édesburgonya gerezdek is találhatóak az Aviko kínálatában - ha a hagyományos burgonyaíz mellett egy igazi különlegességgel is készülnél, válaszd ezt!

Az édesburgonya nemcsak gerezdként, hanem hasábként is hódít. Az ismét nagyon népszerű édesburgonya vagy batáta az Aviko kínálatában praktikus kiszerelésben, szintén gluténmentes bevonattal ellátva kapható, így pillanatok alatt elkészül és hosszan ropogós marad. Az édesburgonya mellé szintén remek mártogatósokat készíthetsz, például snidlinges majonézt, de akár az édes ízek irányába is elmozdulhatsz, hiszen ezek is remekül harmonizálnak ezzel a zöldséggel. Ezzel a fogással az étlapon könnyedén kiemelkedhetsz a versenytársaid közül, hiszen sok vendéglátóhely még nem ismerte fel a benne rejlő lehetőséget. 

A jó sörkorcsolya ismérve, hogy egyszerűen, lehetőleg evőeszköz nélkül is elfogyasztható, illetve az elkészítése is gyors, problémamentes. A fenti ajánlatok mindegyikére igaz ez: az Aviko összes termékéhez hasonlóan egy lépésben, néhány perc alatt készre sülnek, így mindig frissen kínálhatod őket. A snack forradalom miatt pedig érdemes az elviteles, kiszállítós menüdbe is felvenned őket: ma már bármilyen étkezést szívesen házhoz rendelnek a vendégek, ezek az ötletek pedig egy házibuliban is remek megoldást jelenthetnek.