Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

A hasábburgonya 50 arca - Aviko Food Service

Megosztva 09/11/2016

Food Service ajánlataink dinamikusan változnak, követve a legújabb közösségi trendeket. Szeretjük az időnket a barátainkkal tölteni, közben újabb és újabb kulináris élményekkel gazdagodni.

A vendégek keresik a helyeket, ahol barátságos környezet és kiemelkedő ajánlatok várják őket. A minőség rendkívül fontos szerepet játszik, de a tálalási mód napjainkra ugyanilyen fontossá vált, mert a pozitív tapasztalat a közösségi oldalakon pillanatok alatt elterjed, s a vendég ismerőseit is becsalogatja.


Nézze meg inspiráló ötleteinket, melyek 50 tálalási alternatívát kínálnak hasábburgonyáinkhoz. A termékek kis fantáziával egészen kivételes módokon tálalhatóak, hagyományos módon köretként, vagy akár önálló csipegetnivalóként tányéron, kosárkában, üvegpohárban, trendi papírcsomagolásban - minden ötlet és kreatív megoldás egy új lehetőség, hogy egyedi ajánlattal álljunk elő!


Reméljük, hogy 4 perces videónk segítségével partnereink sok ötlettel gazdagodnak. Főszerepben az Aviko sztárjai: az extra hosszú Super Long, a kivételesen ropogós Super Crunch klasszikus, héjas és Steakhouse formában, illetve az újdonságok, mint a háziasan szelt, héjas Pure & Rustic vagy a trendi Édesburgonya hasábok.