Hírek

  • halloween bites 2
  • halloween bites 3
  • halloween bites 1

HALLOWEEN AJÁNLAT

Megosztva 18/10/2018

Halloween, az ősi kelta ünnep angolszász országokban divatos modern kori megünneplése idehaza is egyre több követőt vonz.

Az esemény egyben jó alkalom arra, hogy a vendéglátóhely egyedi ajánlatokkal rukkoljon elő.

Lepje meg Ön is vendégeit jellegzetes Halloween témájú ételekkel és növelje bevételét! Még nem késő, hogy felkészüljön, ehhez adunk néhány ötletet alább.

A sütőtökből készült ételek minden formában jó megoldást jelenthetnek - krémleves, kemencés sült tök, vagy sütőtökös pite-, ha kreatívak vagyunk, kis ráfordítással számtalan "rémisztő" formájú étel is szerkeszthető. A "tüzes" vagy "pokolian erős" ételek népszerűek ilyenkor. Ezért, ha már megalkotta saját kísértetszendvicsét J, hadd ajánljuk mellé az Aviko különlegességét, a világegyetem legijesztőbb Halloween sajtfalatkáit! Az omlós cheddar sajt és a csípős jalapeno paprika kombinációjából készült 19g-os falatka jellegzetes, fekete tempura bevonatával  látványos ajánlat az ünnepi menüben. Elkészíteni gyerekjáték: fritőzben 175 °C-on 3,5 perc alatt készre sül. A standardizált egységsúly és a csomagban lévő fix darabszám átlátható költségtervezést tesz lehetővé.

A Halloween sajtfalatok tálalhatóak pl. salátával, de mártogatósokkal kiegészítve ellenállhatatlan snack és sörkorcsolya lehet belőlük. Ötletekért és receptekért látogassa meg weboldalunkat.

További információkért, kérjük, keresse az Aviko értékesítési képviselőit.

Termék

halloween product

Halloween Bites 5x1000g