Hírek

Christmas Churros 2

Az ünnepi szezonban az ország tele van karácsonyi vásárokkal. Ezekben a szebbnél szebb egyedi ajándékok mellett ezernyi ízletes, „átmelegítő” ételajánlat sorakozik. A „street food” kitelepülések remek alkalmat nyújtanak a vendéglátás bevételének növelésére.

Bővebben
Christmas gratins 1

Karácsonyi Gratin ajánlatok

Megosztva 2018.11.22.

Nyakunkon az ünnepi szezon, családi események, vállalatok karácsonyi összejövetelei, újévi partik kiáltanak különleges ételsorokért. A vendégek ilyenkor elvárják az innovatív ajánlatokat, s ez a vendéglátásban dolgozók számára kihívásként jelentkezik, különösen, ha kicsi a konyha, kevés a személyzet, vagy rövid az elkészítési idő. „Miként különböztessem meg ajánlatomat a versenytársakétól?” – merül fel sokakban a kérdés.

Bővebben
halloween bites 2

HALLOWEEN AJÁNLAT

Megosztva 2018.10.18.

Halloween, az ősi kelta ünnep angolszász országokban divatos modern kori megünneplése idehaza is egyre több követőt vonz.

Bővebben
Vege trend

Veggie trend

Megosztva 2018.09.10.

A “vegánosodás” minden jel szerint a foodservice vezető irányzata lesz 2019-ben. A trendet többségében a még tudatosabb, etikusabb és egészségesebb étkezési alternatívát kereső fiatalabb vendégek “húzzák”. Ezt a jelzést számos gyártó, köztük az Aviko is felismerte.

Bővebben
Straight Churros 1

Ollé! Itt a churros ideje!

Megosztva 2018.08.23.

A churros Spanyolországból származik – főleg reggeliként fogyasztva nagyon népszerű ínyencség. Nehéz rátalálni az eredeti receptre, mivel a churros készítésének sok hagyománya van. Sokan tojást, vanília aromát, vaníliás cukrot, és hasonló „extrákat” adnak hozzá, de az autentikus tészta csak vízből, lisztből, sóból és egy kevés olívaolajból áll. Csak annyit kell tennünk, hogy az összetevőket egy könnyen gyúrható tésztává keverjük, majd rudakká formázzuk – legjobb esetben hagyományos churros készítő eszközzel.

Bővebben
New premium  packaging

Idén az Aviko újabb fontos lépést tesz a pálmaolaj felhasználásának csökkentésére azzal, hogy a nyár közepétől Premium hasábburgonyáinak (Super Crunch, Super Longs) elősütését napraforgóolajban végzi. A burgonyaspecialitások esetében ez a lépés már évekkel ezelőtt megtörtént, ahogy a legtöbb kiskereskedelmi terméknél is. A vendéglátásban a felhasználók jó része még pálmaolajat használ a termékek készre sütéséhez, de esetükben is egyre nő a napraforgóolajat választók száma. Különösen igaz ez a magas minőségű termékeket felszolgáló éttermeknél és vendéglátóhelyeknél, az Aviko vásárlóinál, akik maguk is úgy gondolják, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó napraforgó étolaj használatával vendégeik asztalára is egészségesebb étel kerülhet.

Bővebben
Millenials 1

Több kutatás mutatja, hogy napjainkban az ún. Y generáció (az ezredforduló környékén nagykorúvá lett fiatal felnőttek) rendelkezik a legnagyobb vásárlóerővel a piacon.

Bővebben
Focaccia zöldpaprikával, lilahagymával, uborkával és chilis sajtfalatkával

OSZTOZZUNK AZ ÉLMÉNYEKBEN!

Megosztva 2018.04.17.

Vendéglátóhelyen együtt tölteni az időt barátainkkal mindig kellemes kikapcsolódást jelent.

Bővebben
Pure&Rustic

Kövesse a trendeket!

Megosztva 2018.01.12.

A XXI. század rohanó világában egyre kevesebb időnk marad az otthoni főzésre, ugyanakkor a szabadidőt gyakran másokkal együtt, az otthonunkon kívül töltjük.

Bővebben
Classic gratins 1

Aviko burgonyagratin

Megosztva 2017.12.18.

Az Aviko burgonyagratin gyors és elegáns módja annak, hogy klasszikus francia fogással színesítse menüajánlatát. A minőségi összetevők gondos keverékének - a szeletelt burgonyának és a 30%-os tejszínnel gazdagított krémes íznek- köszönhetően a Gratin akár 1 órán át megtartja formáját.

Bővebben
GN gratin 1

Új Gastronorm Gratin

Megosztva 2017.11.15.

Az új Aviko Gastronorm (GN) Gratin kiváló ízű, magas minőségű burgonyaétel, melyet kifejezetten úgy fejlesztettünk, hogy használata segítse a food service szektorban naponta új kihívásokkal szembesülő szakácsok és élelmezésvezetők munkáját.

Bővebben
sweet fries 1

Aviko hasábok édesburgonyából

Megosztva 2017.10.25.

Próbálta már az Aviko Édesburgonya hasábokat?

Bővebben
new burger 2

Hamburger trendek és verziók

Megosztva 2017.07.14.

Kétség sem fér hozzá, hogy a hamburger az egyik legnépszerűbb étel a világon. A street food térhódítása óta pedig nemcsak a gyorséttermek kínálatában található meg, hanem egyre több étteremben is. Ha fiatalosabb és könnyedebb stílussal képzelitek el az éttermet, érdemes helyet szorítani a hamburgernek az étlapon, biztosan nem fogtok mellélőni vele!

Bővebben
Churros 2

ÉDES KÍSÉRTÉS – CHURROS

Megosztva 2017.07.04.

Élvezze az Aviko desszertajánlatának előnyeit!

Bővebben
sport events

Nyáron szezonja van a szabadtéri meccsnézésnek, idén pedig a vizes világbajnokság miatt ez különösen aktuális téma!

Bővebben