Hírek

millenials 1

Több kutatás mutatja, hogy napjainkban az ún. Y generáció (az ezredforduló környékén nagykorúvá lett fiatal felnőttek) rendelkezik a legnagyobb vásárlóerővel a piacon.

Bővebben
Zielona focaccia z  papryką, cebulą, ogórkiem i chrupiącymi przekąskami serowymi z chili   serowymi z chili

OSZTOZZUNK AZ ÉLMÉNYEKBEN!

Megosztva 2018.04.17.

Vendéglátóhelyen együtt tölteni az időt barátainkkal mindig kellemes kikapcsolódást jelent.

Bővebben
Pure And Rustic

Kövesse a trendeket!

Megosztva 2018.01.12.

A XXI. század rohanó világában egyre kevesebb időnk marad az otthoni főzésre, ugyanakkor a szabadidőt gyakran másokkal együtt, az otthonunkon kívül töltjük.

Bővebben
gratin 2

Aviko burgonyagratin

Megosztva 2017.12.18.

Az Aviko burgonyagratin gyors és elegáns módja annak, hogy klasszikus francia fogással színesítse menüajánlatát. A minőségi összetevők gondos keverékének - a szeletelt burgonyának és a 30%-os tejszínnel gazdagított krémes íznek- köszönhetően a Gratin akár 1 órán át megtartja formáját.

Bővebben
gn gratin 2

Új Gastronorm Gratin

Megosztva 2017.11.15.

Az új Aviko Gastronorm (GN) Gratin kiváló ízű, magas minőségű burgonyaétel, melyet kifejezetten úgy fejlesztettünk, hogy használata segítse a food service szektorban naponta új kihívásokkal szembesülő szakácsok és élelmezésvezetők munkáját.

Bővebben
sweet fries 1

Aviko hasábok édesburgonyából

Megosztva 2017.10.25.

Próbálta már az Aviko Édesburgonya hasábokat?

Bővebben
streetfood2

Hamburger trendek és verziók

Megosztva 2017.07.14.

Kétség sem fér hozzá, hogy a hamburger az egyik legnépszerűbb étel a világon. A street food térhódítása óta pedig nemcsak a gyorséttermek kínálatában található meg, hanem egyre több étteremben is. Ha fiatalosabb és könnyedebb stílussal képzelitek el az éttermet, érdemes helyet szorítani a hamburgernek az étlapon, biztosan nem fogtok mellélőni vele!

Bővebben
churros 3

ÉDES KÍSÉRTÉS – CHURROS

Megosztva 2017.07.04.

Élvezze az Aviko desszertajánlatának előnyeit!

Bővebben
sport events

Nyáron szezonja van a szabadtéri meccsnézésnek, idén pedig a vizes világbajnokság miatt ez különösen aktuális téma!

Bővebben
50 ways event

A burgonya 50 arca

Megosztva 2017.06.13.

A Kaltenberg kantin étteremben került megrendezésre az Étrend – Magyar konyhafőnökök egyesületének júniusi workshopja, ahol az Aviko kóstolással egybekötve mutatta be legnépszerűbb termékeit.

Bővebben
AvikoPRO

Örömmel jelentjük, hogy elkészült az Aviko mobilalkalmazása, az AvikoPRO, mely ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból, illetve az App Store-ból! Az applikáció egy digitális, kompakt tudástár, melyet úgy alakítottunk ki, hogy nap mint nap segítse a szakácsok és az étteremvezetők munkáját.

Bővebben
Konyhanyelven 1

Egy nyelvet beszélünk

Megosztva 2017.03.01.

Egy nyelv, melyet minden séf anyanyelveként szeret, és amely a mindennapjaink során a legfontosabb szerepet játssza. Ezt a nyelvet azonban nem elég jól beszélni, az is fontos, hogy a lehető legkifinomultabban, legválasztékosabban fejezzük ki magunkat, hogy valami egyedit és meghatározót alkothassunk, mely értéket képvisel a szakmában! Ezért született meg a Konyhanyelven!

Bővebben
Gluten Free Heroes 3

Gluténmentes - fogyassza szabadon!

Megosztva 2016.12.20.

Tudta, hogy az emberek közel 60%-a nincs tisztában azzal, hogy a hasábburgonyák 100%-ig gluténmentesek? A burgonya alapvetően nem tartalmaz glutént – azonban annál meghatározóbb, hogy a későbbiekben miként dolgozzák fel, illetve készítik elő.

Bővebben
Zapiekanka z wieprzowiną w sosie barbecue

Újdonság!

Megosztva 2016.12.19.

Novembertől elérhetőek az Aviko gluténmentes burgonyalepények!

Bővebben
gratins 5

Bonjour Gratin!

Megosztva 2016.12.18.

Aviko Burgonyagratin család – segítségükkel gyorsan és egyszerűen a menü részévé tehetjük a klasszikus francia fogást. A leleményesen válogatott összetevőknek köszönhetően – burgonyaszeletek leöntve 30%-os zsírtartalmú tejszínnel a gazdag, mégis könnyed ízélményért – az adagokra formázott gratin megtartja alakját, még egy órával az elkészítés után is.

Bővebben