aviko_hazhozszallitas_hasabburgonya_ropogos_bevonattal

Miért olyan fontos a hasábburgonyák bevonata?

Mivel az étel-házhozszállítás a foodservice szektorban kiemelt jelentőségű, fontos, hogy a minőségi normák még fontosabb szerephez jussanak.

Fontos a ropogósság

A bevonatos hasábburgonyák legnagyobb előnye, hogy a kiszállítás során a fogyasztók legfőbb elvárását, a ropogósságot maximálisan biztosítani tudják. A bevonattal rendelkező sült krumplik a házhozszállítás során is megőrzik ropogósságukat, ami az egyik legfontosabb kritérium a fogyasztók részéről. Végeztünk egy felmérést, és arra az eredményre jutottunk, hogy a vendégek 83%-a számára a ropogósság a legfontosabb tényező sült krumpli rendelése során. Senki sem szereti a fonnyadt sült krumplit. Kutatásunk szerint a fogyasztók túlnyomó többsége, 81%-a rendelne gyakrabban sült krumplit, amennyiben az ropogós és meleg lenne kiszállításkor (fogyasztói felmérés, Toluna, Németország). Ez egy óriás fejlemény, amelyet könnyen integrálhatsz a vállalkozásodba bevonatos hasábburgonyák használatával, mint amilyen az Aviko Super Crunch termékcsaládja.

Aviko Super Crunch

A Super Crunch hasábburgonyákat egyedi, gluténmentes bevonattal látjuk el. A bevonatnak köszönhetően a Super Crunch hasábburgonyák sokkal ropogósabbak, mint a bevonattal nem rendelkező társaik. Ez a vékony bevonat úgy viselkedik, mint egy láthatatlan védőréteg, amely megóvja a burgonyát attól, hogy fonnyadttá váljon, azáltal, hogy meggátolja a sült krumpli nedvességfelvételét. Így a burgonya hosszabban ropogós és meleg marad. Ezért bátran kijelenthetjük, hogy a Super Crunch hasábburgonyák tökéletesen alkalmasak kiszállításra.

Ráadásul a Super Crunch hasábburgonyák hosszabban képesek megőrizni a formájukat még kiszállítás közben is. A különleges bevonatnak köszönhetően az ételkiszállító dobozban sem esnek össze vagy füllednek be, ellentétben a bevonattal nem rendelkező társaikkal, hanem hosszan képesek megőrizni az éttermi minőséget.

Tartsd melegen!

heatmap aviko_hasabburgonya_ropogos_bevonattal

Ugyanakkor nemcsak azt fontos kiemelni, hogy a fenti hőtérkép alapján a bevonatos sült krumplik tovább maradnak ropogósak. Ez egyben azt is jelenti, hogy messzebbre is szállíthatóak, mint a normál hasábburgonyák. Aviko Super Crunch hasábburgonyák hosszan tartó, éttermi minőséget tudnak biztosítani a kiszállítás során is, növelve ezáltal a visszatérő vendégek számának a lehetőségét, tovább erősítve az éttermedről kialakult pozitív fogyasztói benyomásokat.

Tippek & trükkök a tartós ropogóssághoz

• A bevonatos hasábburgonyák a legalkalmasabbak a házhozszállításra.

• Válasszon vastag vágású bevonatos hasábburgonyát, ha fontos Önnek az intenzív burgonyaíz és a megfelelo homérséklet.

• Válasszon vékonyabb bevonatos hasábburgonyát, ha Önnek a ropogósság a legfontosabb.

• Mindig a hasábburgonyát készítse el utoljára, hogy kevesebb idot töltsön a csomagolásban.

• Ne szórjon sót közvetlenül a hasábburgonyára, hanem külön adja a csomaghoz. Így a krumpli nem puhul meg.

• A feltéteket és szószokat külön csomagolja a hasábburgonyától.

• Ne tegye a szalvétát a hasábburgonyával egy csomagba, mert megakadályozza a burgonya szellozését.

• Vágjon lyukakat a csomagon. A ventilláció segít a pára eltávozásában, így a hasábburgonya nem puhul meg.

Válaszd a legjobb bevonatos sült krumplit!

További információért a bevonatos hasábburgonyákról látogass el a termékeink oldalára vagy fordulj hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk.