fedezd-fel-innovativ-csomagolasainkat

Fedezd fel innovatív csomagolásainkat!

Mivel az online ételt rendelők tábora folyamatosan növekszik, az ételkiszállítási szektor is szeretne minél magasabb, éttermi minőséget prezentálni a fogyasztóknak. Nincs is kiábrándítóbb egy fonnyadt vagy összeesett ételnél. Ez a hasábburgonyákra különösen igaz, mivel a szállítás során készhez kapott étel gyakran befülled vagy túl nedves. Ugyanakkor a jó hír az, hogy a fogyasztók 83%-a rendelne gyakrabban sült krumplit, amennyiben a kiszállított étel frissen és ropogósan érkezne meg (Fogyasztói felmérés, Toluna – Németország, 2017).  Ezért most bemutatjuk az Aviko leginnovatívabb csomagolási design-ját – doboz ventillációs lyukakkal.

Hogy működik a szellőzés?

A ropogós sült krumpli legnagyobb ellensége a nedvesség. Amikor a hasábburgonyát közvetlenül sütés után zárt dobozba helyezzük, akkor a krumpliból felszabaduló gőz a doboz tetején lecsapódik és nedvesség képződik. Ez a páralecsapódás aztán összegyűlik, majd eláztatja a hasábokat. Az Aviko szellőzési technológiájának köszönhetően a pára távozni tud a lyukakon keresztül, így az nem tud lecsapódni a dobozban. A hasábburgonya ezáltal ropogós és friss marad a kiszállítás során is, garantálva az éttermi minőséget.

A praktikus szempontok mellett az Aviko új csomagolása attraktív, Instagramra kívánkozó design is egyben, amely minden kétséget kizáróan elnyeri majd a fiatalabb generáció tetszését is. Személyre szabható, így nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy éttermed kiemelkedjen a versenytársak forgatagából és egyben remek eszköz arra is, hogy a vásárlóiddal tartós, hosszútávú kapcsolatot építs ki.

Néhány praktikus trükk

Bár teljesen érthető, hogy egy új csomagolási koncepció bevezetése nem egyik napról a másikra történik, mégis van néhány trükk, amelyet minden ételkiszállítással foglalkozó vállalkozás bevethet.

Kutatási Központunk tesztelte a számodra legjobb csomagolási megoldásokat annak érekében, hogy az étel mindig tökéletes állapotban érjen el a fogyasztókig.  A megfelelő csomagolás biztosítani tudja, hogy a sült krumpli kiszállítás közben se fülledjen be, és a kiszállítás pillanatában is forrón és ropogósan érkezzen a megrendelők otthonába.


A következő csomagolások a legmegfelelőbbek burgonyás termékek kiszállításához:

  • Kartondoboz fedőréteg nélkül, szellőzőnyílásokkal
  • Papírdoboz szellőzőnyílásokkal
  • Hőtartó doboz szellőzőnyílásokkal

A következő lépés

Az egyre növekvő, környezettudatos fogyasztók táborából folyamatosan érkeznek ötletek az újrahasznosítható, lebomló és komposztálható csomagolási megoldásokra. Ezért éttermednek érdemes megfontolás tárgyává tennie a műanyag, polisztirol és egyéb, nem környezetbarát csomagolóanyagok cseréjét más alternatívákra.  A fenntarthatóság a jelenlegi és jövőbeli fogyasztóid számára is fontos kérdés.

Mire vársz még?

Tedd meg ma az első lépést, és nem pusztán a versenytársaid közül fogsz kiemelkedni, hanem egy teljesen új fogyasztói szegmens fogja igénybe venni a szolgáltatásodat, amennyiben szívesen változtatnál! Fedd fel velük a kapcsolatot további részletekért!