Aviko erősségeink - hasábburgonya, hagymakarika, krémsajtgolyó, mozzarella falatka, krokett Aviko erősségeink - hasábburgonya
  • Aviko erősségeink  - ismerjük az ön üzletét

Az Aviko Food Service erősségei

Inspiráció, együtműködés, megértés. A fogyasztó a figyelem középpontjában. Az Aviko Food Service mindent tálcán nyújt önnek!

1.Inspiráció - ötletek, melyek megkülönböztetnek

Jobban ismerjük a burgonyát, mint bárki más - évtizedek óta a szenvedélyünk. Hisszük, hogy az inspiráló burgonyás megoldások képesek megváltoztatni, jobbá tenni közös üzletünket. De azt is tudjuk, hogy a legjobb megoldások akkor jönnek létre, amikor a két fél megosztja egymással észrevételeit.

2. Együttműködés - megbízható partner

Az Aviko már 50 éve aktívan alakítja a gasztronómiát. Tulajdonosunk az 1,7 milliárd eurós éves árbevételt felmutató Royal Cosun csoport. Jelen vagyunk minden kontinensen. Évente több mint 1,7 millió tonna burgonyát dolgozunk fel. Több mint 1600 szakember gondoskodik a termékeink magas minőségéről. Mindez szilárd és megbízható partnerré tesz bennünket az Ön számára.

3. Megértés - alapjaitól ismerjük az Ön üzletét

Célunk az, hogy olyan megoldásokat javasolhassunk, amelyek megfelelnek az elvárásainak, ezzel együtt erősítsük közös vállalkozásunkat. Széles termékskálát kínálunk - ún. one-stop-shop megoldást - azaz olyan helyet, ahol megtalálja a konkrét igényeinek megfelelő termékeket. Tudjuk, milyen fontos az Ön számára a stabil minőség, a kényelmes és gyors elkészítés, az ételek költségének ellenőrzés alatt tartása, és a termékveszteségek minimalizálása. Termékeinket éppen ezek szem előtt tartásával hozzuk létre.

4. A fogyasztó a figyelem középpontjában

Vendégei az Ön éttermét az otthoni ebéd alternatívájának tekintik, hogy valamit gyorsan bekaphassanak, vagy egy rövid ebédszünetet tarthassanak munka közben. Tudjuk ezt, ezért folyamatosan elemezzük a piaci trendeket, valamint közös fogyasztóink viselkedését. Ez a megfigyelés egyben tevékenységünk hajtómotorja - az Ön fogyasztóira gondolva hoztuk létre az Aviko 5 világát!
Az Ön fogyasztóit fókuszba helyező hozzáállás, valamint a nemzetközi tapasztalat teszi lehetővé a további fejlődést, széles áruválaszték ajánlását, és egyedülálló értékesítési koncepció bevezetését. Évtizedeken keresztül számos koncepciót hoztunk létre, amelyeknek azt volt a célja, hogy még vonzóbb és jövedelmezőbb ételeket szolgálhassunk fel.

Mindent tálcán nyújtunk Önnek!

Legyen az iskolai menü, regeneráló étkezés egy kórházban, jó ebéd egy finom étteremben, sörkorcsolya egy pubban, üzemi ebéd, vagy egy tányér étel a büfében, termékeink részét képezik az Ön menüjének. Ön és az Ön vendégei gazdag ajánlatunkból, kész üzleti megoldásokból, bevált ötletek és inspirációk gyűjteményéből választhatnak.