Aviko Burgonyalepény pepperonataval

Burgonyalepény pepperonataval

Összetevők

10 adag

  • Aviko Burgonyalepény - 30 db (1,8 kg)
  • 500 g piros paprika
  • 500 g sárga paprika
  • 500 g zöldpaprika
  • 100 ml olívaolaj
  • 50 ml fehérborecet
  • 1 liter paradicsomlé
  • 10 g só
  • 100 g cukor
  • egy fél csokor friss bazsalikom
Aviko Burgonyalepény pepperonataval

Elkészítési mód

  1. Készítsük el a burgonyalepényeket a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. A paprikát felkockázzuk, és olívaolajon röviden megpirítjuk. Adjuk hozzá a cukrot, a sót és a paradicsomlevet.
  3. Pároljuk körülbelül 15 percig. Ezután adjuk hozzá az ecetet, és kevergessük tovább.
  4. Tegyük a pepperonatát a burgonyalepényekre, és díszítsük friss bazsalikommal.